Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Rl";p="
Παιδια τωρα που μπαινω κ γω στην παρεα για ριξτε καμια πληροφορια  Βασικα μετα απο σκεψη κ περισυλλογη κατεληξα στο οτι πρεπει να βαλω σασμαν απο κορολα..Ξερει κανεις που θα βρω κ σε καλη κατασταση?Αθηνα μερια ε?Με αυτο το σασμαν λυνω το προβλημα της βασης μου κ επισης του γκαζιου μιας κ εχω πειστει πλεον οτι με το σασμαν του gt δε θα τραβαει καθολου..Περιμενω να με "σωσετε" μεχρι τη δευτερα πρεπει να το εχω μπας κ τελειωσει το αμαξακι μου..Α κατι ασχετο.Ρε παιδια αν μπορουσε καποιος να μου εξηγησει που ακριβως συνδεεται η μαμα σκαστρα που πηγαινει δηλαδη η καθε 1 απ τις 3 σωληνες της θα το εκτιμουσα πολυ!!Τι ειναι το ταπωμα που λενε ολοι?Τι ακριβως ταπωνεις?Το φρεναρισμα της τουρμπινας για να ακουστει το "φτερουγισμα" δ "βιαζει" την τουρμπινα?
|
Kοντο σασμαν και αγιος ο θεος... Λοιπον οσον αφορα την βαση δεν 8α εχεις προβλημα ειτε το τουρμπατο σασμαν βαλεις ειτε το ατμοσφαρικο. Η σκαστρα εχει 3 ''σωληνες' ο ενασ αν το δεις εχει ενα διαφραγμα μεσα αυτος ειναι που σκαει τον αερα, ο αλλος που εχει την μικροτερη διαμετρο ειναι για της αναθυμιασεις τις γυρναει πισω και συνδεεται με ενα σωληνακι με το ψευδοκαπακο και ο τελευταιος που εχει μεγαλυτερη διμαετρο ειναι αυτοσ που συνδεετε με την σωληνα που φευγει απο την τουμπινα. Το ταπωμα στην προκειμενη περιπτωση οταν μιλλαμε για μαμα gt ειτε εννοουν να ταπωσεις στον σωληνα που παει στην τουρμπινα τον μαμισιο τον μαυρο την τρυπα που μπαινει η σκαστρα για να γινεται κλειστου τυπου εχοντας σαν στοχο να μην υπαρχει καμια περιπτωση να τραβηξει τπτ απο πουθενα. και ταπωμα μπορει να εννοουν την αφαιρεση τελειως της σκαστρας το οποιο εχει σαν αποτελεσμα την φθορα ης τουρμπινας αλλα τελειο γ@μ@το ηχο...