Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 25-08-06, 13:32
Το avatar του χρήστη billlllll
billlllll Offline:
Administrator

Μοντέλο: Corolla E12 Sol 1.4 '02
Περιοχή: Ιωάννινα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 470
billlllll έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Εγώ φοράω την tein superstreet και είμαι ικανοποιημένος... Ίσως τα γούστα μου είναι περισσότερο 'άγρια' και γι αυτό το αυτοκίνητο θα το ήθελα ακόμα πιο 'σκληρό' Η tein έχει μπρος-πίσω ελατήρια 3kg/cm που δεν είναι και ιδιαίτερα σκληρά, γι'αυτό και παραμένει άνετη. Βέβαια για πίσω που εντοπίζω και το πρόβλημα χρειάζεται σίγουρα μια θολόμπαρα και μάλλον θα μπει και αντιστρεπτική πριν χρειαστεί ανακατασκευή η tein και με την ευκαιρία αν δεν έχω αλλάξει γνώμη να μπουν και σκληρότερα ελατήρια.

Γνώμη μου είναι πάντως πως η tein πλεον είναι αρκετά φθηνή γιατί από τότε που την έβαλα εγώ η tein έριξε της τιμές της και πλεον βγαίνει γύρω στο 1000ρικο... ενώ η Basic γύρω στα 800... Αντί κάποιος να ψάχνεται τι ελατήριο με τι αμορτισέρ δίνει λίγα παραπάνω και έχει μια σίγουρη δοκιμασμένη λύση και μπορεί να επιλέξει και ακριβώς το ύψος που θέλει....

Φίλε Σάκη γνώμη μου είναι αν είναι να βάλεις αντιστρεπτική βάλε της TRD ή αλλιώς whiteline. Της TS αν δε κάνω λάθος ή είναι ίδια με των απλών ή η διαφορά είναι μικρή...
Απάντηση με παράθεση