Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: car pc και περιεφεριακα
Παλιά 24-08-06, 09:50
Το avatar του χρήστη Ayrton
Ayrton Offline:
Administrator

Μοντέλο: Avensis 2009 1.8 CVT
Περιοχή: Πετρούπολη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 542
Ayrton είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: car pc και περιεφεριακα

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από κωνσταντίνος";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Ρε παιδιά να ρωτήσω και εγώ κάτι με την σειρά μου ! είμαι τελείως άσχετος από carpc και θέλω να μου πείτε ! τι δυνατότητες προσφέρει ? για παράδειγμα να επεμβαίνεις στο πρόγραμμα του εγκεφάλου του αυτοκινήτου , να βλέπεις ενδείξεις για πίεση λαδιού , θερμοκρασία, να έχεις gps , navigator , και διάφορα άλλα ! πόσο κοστίζουν αυτά ? υπάρχει αφαιρούμενη οθόνη ? Και τελικά αξίζει να μπει σε ένα 14αράκι ?
Ολα αυτά που αναφέρεις μπορείς να τα κάνεις αρκεί ο εγκέφαλος να έχει την κατάλληλη υποδοχή για να το συνδέσεις (μου διαφεύγει αυτήν την στιγμή η ονομασία του, αλλά απο το 1997 και μετά τα έχουνε ολα -αν δεν απατώμαι).

Το αν αξίζει να μπεί ή όχι είναι καθαρά υποκειμενικό. Εξαρτάται απο τις ανάγκες που έχεις. Αν σκεφτείς ότι απο μια απλή πηγή έχεις σαφώς περισσότερες επιλογές, ναι αξίζει. Αν πάλι δεν σε ενδιαφέρουνε τα "+" που προσφέρει ενα Pc δεν αξίζει το κόστος (το οποίο κόστος μπορεί να κυμανθεί απο 600Ε -αν φτιάξεις το pc μόνος σου- μέχρι 1500Ε+ αν πάρεις κάποια έτοιμη λύση)

Οσο αφορά την ερώτησή σου σχετικά με την οθόνη, υπάρχουνε διάφορες λύσεις. Μόνιμες, Αποσπώμενες, ή mechanized.

Οπως βλέπεις όλα είναι θέμα χρημάτων και αναγκών.

Corolla Club
Administration Group
Διοικητικό Μέλος