Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-08-06, 16:04
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Κανένα πρόβλημα με afm και check engine.
Κάνει και για facelift το όλο σύστημα απλά η βάση που δίνουν για το σωληνάκι των αναθυμιάσεων του facelift δεν μπορεί να κουμπώσει. Το facelift με το profacelift έχουν διαφορετικό δοχείο αναθυμιάσεων.
Παντως μη σε απασχολεί αυτο. Μπορείς το δοχειάκι των αναθυμιάσεων να το στερεώσεις κάπου αλλου (π.χ πάνω στον σωλήνα εισαγωγής) με στραπς. Μεταξύ μας και εγώ αυτό έκανα γιατί το σωληνάκι των αναθυμιάσεων που σου δίνει η ΚΝ είναι πολύ πιο λεπτό και πιο μακρύ από το μαμά με αποτέλεσμα να κούγεται στο ρελαντί ένα τικ-τικ-τικ (απο τις ανα θυμιάσεις που περνούσαν απο μέσα). Όχι πως είχε πρόβλημα, απλά μου έσπαγε τα νεύρα. Ξαναέβαλα λοίπόν το μαμίσιο σωληνάκι και στερέωσα με στραπς το δοχειάκι πάνω στον σωλήνα και όλα οκ.
Αν θέλεις να το πάρεις το κιτάκι προχώρα. Εγώ απλά είπα ότι βγαίνει μόνο για pro-facelift επειδή γνωρίζω αυτό το πρόβλημα.
Θα ανεβάσω άυριο καλή φώτο απο το δικό μου για να καταλάβεις τι εννοώ. Αλλιώς κανονίζουμε να βρεθούμε και τα συζητάμε (και σου δείχνω) από κοντά.
Απάντηση με παράθεση