Ευχαριστώ πολύ ρε παιδιά....!!!!Δυστηχώς η ασφάλειά μου δεν μου καλύπτει για φυσικές καταστροφές....Για καλή μου τύχη όμως,την ώρα που βγήκα έξω απο την δουλειά μου και είδα το 'θέαμα' είχαν προλάβει να έρθουν κανάλια και εφημερίδες....Καταλαβαίνεται ότι μέσα στο κατακαλόκαιρο,στο Ηράκλειο-Κρήτης τα νέα είναι μηδαμινά...Και ορμήξανέ σαν τα κοράκια...Θα πρέπει όμως να τους ευχαριστήσω,γιατί μέσα στην γκαντεμιά μου κάποιος ήξερε τον αντιδήμαρχο και ήρθε εκεί.Ο οποίος όμως διαβεβαίωσε ότι 8α τα πάρω τα λεφτά μου απο τον δήμο....Τώρα εάν θα τα πάρω και πότε, δεν το ξέρω ούτε βάζω το χέρι μου στην φωτιά...Πάντως να ξέρετε σε τέτοιες περιπτώσεις, ότι η καταγραφή του συμβάντος απο την τροχαία μπορεί να σε αθώωσει στο δικαστήριο και να τα πάρεις τα λεφτά σου....!!!
Όλοι συνηγορούν υπέρ μου(ακόμη και η τροχαία...) αλλά ρε παιδιά δεν μπορείς να είσαι σίγουρος με το δημόσιο....
Γι'αυτό,παράκληση σε όλους σας....Μακρυά απο κωλόδενδρα και δήμους....Όσο δεν τα υπολογίζεις,τόσο πολύ σε κοπανάνε στο κεφάλι....!!!!
|