Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: Ποια corolla προτιμάμε και γιατι?
Παλιά 14-08-06, 17:17
Το avatar του χρήστη toyota mania
toyota mania Offline:
Moderator

Μοντέλο: Avensis
Περιοχή: καρδίτσα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 520
toyota mania είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: Ποια corolla προτιμάμε και γιατι?

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JL_e10";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Δηλωνω κι εγω οπαδος του οπλου που λεγεται [acronym:c6dfbedf44="ΔΙΑΦΟΡΑ"]COROLLA[/acronym:c6dfbedf44] AE86 (στο nfs underground 2 την εχω λιωσει στα παντηλικια!!) αλλα παιδια ο μεγαλος μου ερωτας ειναι η e10 sedan! Ξερω ισως ακουγεται λιγο κουφο να εχω ερωτευτει μια μαουνα αλλα αισθηματα ειναι αυτα!! Θα απαντησω σε καποιο αλλο μηνυμα που σχολιαζει τις [acronym:c6dfbedf44="ΔΙΑΦΟΡΑ"]COROLLA[/acronym:c6dfbedf44] απο 2000 και μετα λεγοντας οτι ναι μας τα χαλασε η TOYOTA αν κι εγω πιστευω οτι αυτο ξεκινησε απο την e11. Μηκα σε ενα τετοιο και ειλικρινα ενιωθα αβολα. Πολυ στενο βρε παιδια! Εγω ομως ξερω ενα πραγμα. Οτι σχεδιο και να βγαλει η TOYOTA για αυτο το αυτοκινητο και γενικα οσα επιχειρησει να αλλαξει η εταιρια πανω του ενα θα μεινει ιδιο: η απαρραμιλη αξιοπιστια της και ασφαλεια της!!
Μαουνα η Ε10; Πως το εβγαλες αυτο το συμπερασμα; E10 και Ε11 ειναι σχεδον το ιδιο σε διαστασεις και φιλοσοφια, η Ε12 ειναι εντελως αλλο πραγμα,οπως CARINA e και AVENSIS T22 ειναι το ιδιο αυτοκινητο, το T25 ειναι εντελως αλλο πραγμα.