Re: ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ 20 ΒΑΛΒΙΔΟ 4ΑGΕ TEΤΡΑΠΕΤΑΛΟΥΔΟ VVTi
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Χρηστος";p="50384
προχθες με πηρε τηλ. ο τσαφ-τσουφ και μου λεει μαντεψε ποσο βγαζει κοφτη η τεταρτη απο σασμαν carina σε 20v...........225xλμ παρακαλω και η τριτη 170 πολυ μακρυ ειναι τελικα και θες δυναμη να το τελειωσεις ολο ενα σαλιγκαρι ειναι οτι πρεπει γιαννη για να βλεπεις 260 τελικη shoothim shoothim
ο γιαννης επειδη ειναι γνωστος σπαστης και σιδεροφαγος  του εδωσα το σασμαν απο το παλιο μου μοτερ 4α-fe επειδη το δικο ηταν στα τελειωματα εβαλε και το βολαν της toda και ειναι ετοιμος για τελικες  ποιος εχει τεταρτη 225 χα,χα,χα
|
Τωρα που μπηκε κ η φλαντζα trd μπορω να πω πως οτι εχασα απο σασμαν το κερδισα απο βολαν κ φλαντζα! Το αμαξι κερδισε το νευρο που αχασε και απλωνει την δυναμη σε χλμ!!! Μου αρεσει πολυ μιας κ κανω ταξιδια συχνα Αθηνα-Βολο! Δεν θα ξεχασω το προσωπο ενος φιλου μου που εχει VOLVO C 70 2lt turbo coupe cabrio οταν ειδε 225χλμ με 4η!!! Υποψην οτι το volvo του παει μεχρι 250!!!