Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vision";p="
Ας πω κι εγώ τις εμπειρίες μου.
Σε 1.3 G6. Τα μαμά Michelen (175/65/14) πολύ καλό λάστιχο - χωρίς πλάκα - αλλά κάνει μόνο για 50άρηδες και πάνω. Δηλαδή παίζει ρόλο ο τρόπος οδήγησης.
Μετά άλλαξα σε RE720 185/55/14 (όχι V αλλά T μέχρι 210χλμ). Τρελλό κράτημα μόνο όταν ζεστενόταν και ψιλοαλλαγή στις σχέσεις. Ήθελε προσοχή στο ξενίνημα. Πιο γρήγορο γενικότερα.
Τώρα έχω απάνω 185/60/14 πάλι RE720. Το καλύτερο θα έλεγα, γιατί καβαλάω και πεζοδρόμια αμαλάχι χωρίς πολλά πολλά, περνάω πέτρες, βράχια και λαγούμια κτλ κτλ.χαχα
Η διάσταση η μία με την άλλη δεν έχει καμία σχέση. 1ον Ήρθε στα ίσια του, έχασε βέβαια λίγο σε σπιρτάδα αλλά γενικότερα είναι πιο ομαλό λάστιχο.
Δεν χρειάζεται το ζέσταμα που ήθελε με το 55άρι προφίλ, κρατάει από το ξεκίνημα - καλό φρένο από την αρχή σε βρεμένο ή όχι.
Γενικά είμαι ευχαριστημένος, έχω συνηθίσει και ξέρω που κρατάει και που όχι και δεν θέλω να αλλάξω μάρκα-μοντέλο εκτός κι αν προτείνετε κάτι καλύτερο από το RE720 σε αυτή τη διάσταση.
|
δεν εχεις T αλλα H <T=180-190 H=210 V=240> κ περα απ αυτο δεν εχω δει πουθενα σε καταλογο 185 σε 14αρα με Τ ολα εινα Η