φιλε δημητρη ευχαριστω πολυ για το μυνημα σου.
εγω το μοτερ το εχω κατι μηνες οποτε δεν το ξερω και τελεια , αλλα το δουλευω σωστα. ενταξει ειμαι αρρωστος με το τουρμπο οπως και εσυ.
η χοανη ειναι μεγαλη!!
δεν υπαρχει αλλη λυση.
μετα απο ωρες ψαξιμο κατεληξα σε αυτο το συμπερασμα.
εχω κανει τωρα μια πατεντα αλλα δημητρης πολυ ψαγμενη.
εχω καλυψει το μισο σχεδον φιλτρο με ενα mousepad!!
μην γελασεις , το μελετησα πολυ πριν το βαλω.
ειναι το μονο που μπορει να αντεξει τις θερμοκρασιες αφου εχει εξωτερικη πλευρα κατι σαν σφουγγαρακι.
επισεις κρυωνει αμεσως.(τεσταρισμενο)
δοκιμασα και αλλα πραγματα , δεν κανουν τιποτα , αυτο ειναι το ιδανικοτερο .
το εχω πιασει απο την πανω πλευρα με πλαστικα σφυχτηρακια (ξερεις αυτα με τα δοντακια) κοντα στην σκαστρα και εχω αφησει να περνει αερα απο μπροστα και απο κατω.
το αμαξι δουλευει πολυ καλα με την μιση χοανη.
ισως οχι οπως πριν αλλα σιγουρα πολυ καλυτερα απο οτι την ειχα τελειως γυμνη.
γεμιζει,φορτωνει,σκαει γρηγορα , ολα δουλευουν σε κανονικους ρυθμους.
παντως δεν το περιμενα με τιποτα αυτη η μεγαλη να μην κανει την δουλεια που ηθελα.
τωρα ισως να αναγκαστω παλι να παρω μια πιο μικρη με καλυμα ξανα , εε δεν λεει και πολυ να ειναι ετσι , θα ανεβασω φωτο να το δεις.
το καπακι απο την πολλαπλη να σου πω το φοβαμαι να το πειραξω.
δεν θελω να σκαλιζω τετοια πραγματα.
το hi-low δεν το εχω βαλει καν απο τοτε που περασα το μοτερ.
ο εγκεφαλος ειναι ετσι χαρτογραφημενος που δεν το χρειαζεται αυτο.
επισεις ποια σωληνα να βγαλω της wastegate γιατι δεν το καταλαβα καλα αυτο??
μιας και το εχεις κανει master το αντικειμενο , θελω να σε ρωτησω για τις αντοχες που εχει αυτο το μοτερ?
τι πρεπει να προσεχω?
τι να αποφευγω?
ποσο μπορω να το πιεσω και να το ζορισω? (οχι μηχανικα κτλ , δεν το πειραζω καθολου , το αφηνα μαμα) , εννοω στο ποδι κτλ!
αν υπαρχει περιπτωση να εχω προβλημα με πολλαπλη?
Αν υπαρχει περιπτωση να γβαλει μελλοντικα τιποτα προβληματα?
Βασικα δεν το εχω σπασει , εχω πιασει κοφτες βεβαια , παει πολύ καλα , ειμαι πολύ ικανοποιημενος ,ευχαριστιμενος και γενικως θελω να το εχω στην πενα ώστε να εχει και μακροζωηα.
Και κατι τελευταιο , αν παει νερο στην τουρμπινα (βροχες,νερα,λασπες κτλ) όταν είναι ζεστη , τι γινεται , πρεπει να φοβαμαι οποτε παταω σε καμια λακουβα (πηγαδι) με νερα!!
Ευχαριστω.
δημητρης
|