Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: Προβλημα Με Φιλτροχοανη Σε Μοτερ Gt !!!
Παλιά 21-07-06, 20:25
turbakias!!!

Re: Προβλημα Με Φιλτροχοανη Σε Μοτερ Gt !!!

φιλε μου απολυτα φυσικο ειναι να σου το κανει αυτο. η αποσταση που εχεις μεταξυ τουρμπινας και χοανης ειναι πολυ μικρη και ετσι με την μεγαλυτερη χοανη που θες να βαλεις το αμαξι παιρνει παρα πολυ αερα με αποτελεσμα να μην σηκωνει πιεση να μην σκαει δυνατα και να κανει και ενα σφυριγμα. για να βαλεις την μεγαλυτερη χοανη βαλε ενα πιο μακρυ σωληνα και βγαλε την χοανη στο υψος του θολου απο την μερια των ιμαντων μιας και μονο εκει εχεις χωρο για να την βαλεις και θα εισαι οκ. 1000% απο αυτο ειναι η μπορεις να βαλεις τον μαυρο σωληνα τον μαμα και να την βαλεις εκει την μεγαλη χοανη και 8α εισαι οκ. κοιτα την φωτο του μοτερ μου στο ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ να καταλαβεις. παρεπιπτωντος βγαλε και το καπακι που εχει πανω στην πολλαπλη να φευγει λιγο ζεστη απο την καημενουλα και ξυλωσε αν εχεις το hi low switch και τις υποπιεσης και αυτη που παει στον σωληνα της χοανης και αυτη που παει στην wastegate της τουρμπινας αν τις εχεις και 8α με θυμηθεις. οτι αλλο 8ελεις ρωτησε με εχω φαει απειρες ωρες με δοκιμες πανω απο το αμαξι..

φιλικα δημητρης
Απάντηση με παράθεση