Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων
Παλιά 21-07-06, 09:06
Το avatar του χρήστη endurasKE-30
endurasKE-30 Offline:
Administrator

Περιοχή: Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 920
endurasKE-30 έχει φοβερή αύρα endurasKE-30 έχει φοβερή αύρα
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 2579";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
νομιζω οτι εχουν ανεβει η τονοι και ειχα την εντυπωση οτι θα καναμε κουβεντα με λιγο πικαντικο τροπο και θα εκφραζαμε τα επηχηριματα μας για τα ανοιγματα μας.
ομως να θυμονουμε για τα αυτ/τα και να χαλαμε τις καρδιες μας εμενα με βρησκει αντιθετο .
χερομε οταν περναω ενα αυτ/το και με πιραζει λιγο αμα με περναει αλλα επηδη πανω απο ολα σε αυτο τον τομεα ειναι οι ανθρωπηνες σχεσης δεν μπενω λοιπον στην διαδικασια για ενα ψυχοφθορο διαλογο και σε μια κοντρα που θα εχει σαν αποτελεσμα να ψυχραθουμε .
το να με περναει ο μαντ μαξ η να τον περναω εχει μικρη συμασια σε σχεση με το να βρεθουμε και πιουμε ενα καφε και να διμιουργηθη μια καλη φιλικη σχεση.
το αυτ/το ειναι ενα χομπι ,μια ασχολια και το κλαμπ ειναι ο συνδετικος κρικος στο να μοιραστουμε τις σκεψης μας να διμιουργισουμε νεες γνωριμιες και επηδη ειμαστε αγορακια και ειναι στο αιμα μας ο συναγονισμος κανουμε και κανενα ανοιγματακη για να εχει λιγο ανδεναληνη ολοι οι κατασταση.
απλο ειναι
Πολυ σωστό σε βρίσκω φίλε και ετσι πρέπει να ειναι τα πραγματα!!!
Καλο θα ειναι παντως να αποφευγουμε τα πολλα λογια και τα εγω το ενα και εγω το αλλο.
Περιμενετε λιγο καιρο που θα μπορειτε και οι δυο και ξεκαθαριστε τα πραγματα στο δρομο.
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
http://img22.imageshack.us/img22/7020/followxr9ly1jn0vz1.gif