Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: Στήσιμο - Ανάρτηση
Παλιά 14-07-06, 14:43
Το avatar του χρήστη estamatis
estamatis Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: Θήβα (Βόλος)
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 247
estamatis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: Στήσιμο - Ανάρτηση

Παίδες ... μια και ξέρετε πολλά από αναρτήσεις...

Έχω μία Corolla Sedan 1,4 (Νοε 2004) το οποίο όταν το αγόρασα και έκανα μερικά χιλιόμετρα έκλεισα αμέσως ραντεβού για service για το αυτοκίνητο μου φάνηκε ότι πήγαινε βάρκα-γυαλό ειδικα όταν υπήρχε πλευρικός άνεμος με ταχύτητες από 80 χλμ και πάνω αλλάζει λωρίδες. Ειδικά με 120+ και ελάχιστο άνεμο μερικές φορές γίνεται τρομακτικό σε συνάρτηση και με το ασαφές τιμόνι (Η έτσι τουλάχιστον μου φαίνεται εμένα)

Στο service μετρήσαν τα αμορτισέρ κάναμε και μία βόλτα και η απάντηση πως το αυτοκίνητο είναι άψογο για toyota (συγκεκριμένα ο υπεύθυνος του service μου είπε πως έτσι είναι όλα τα toyota)

Αφού ρώτησα και ένα φίλο που έχει το ίδιο αυτοκίνητο προ fl μου είπε πως όντος έχει πολύ soft ανάρτηση και πως μετά από τόσο καιρό έχει μάθει πως πρέπει να το οδηγάει.

Επειδή, παρόλο που η ανάρτηση προσφέρει υψηλά επίπεδα άνεσης, μερικές φορές με κάνει να νιώθω άβολα με το αυτοκίνητο, σκέφτομαι να την αλλάξω με κάποια λίγο πιο σφιχτή η οποία να ελέγχει καλύτερα το αυτοκίνητο θα ήθελα την γνώμη σας για ένα set αμορτισέρ - ελατήρια που μπορώ να βάλω.
Να σημειώσω πως δεν είμαι κανένας hard-core οδηγώς αλλά απλώς ζητάω μεγαλύτερη ασφάλεια στις μετακινήσεις μου.

Ένας φίλος μου πρότεινε Koni κίτρινα ρυθμιζόμενα. Ποια η γνώμη σας ? με την εγγύηση τι γίνεται ?
Απάντηση με παράθεση