ΑπΆ ότι βλέπω Βάγγο, κι η μύγα έκανε κώλο και νόμιζε πως θα ΅χεζε αυτό τον κόσμο όλο.
Εμείς οι δυο που είμαστε των ποιητών οι ορδές, καθόμαστε και παίζουμε με τούτες τις πορδές.
Κανονικά δεν θα ΅πρεπε ούτε να απαντήσουμε, και στα βαριά τα «φρύδια» μας να τους τοιχοκολλήσουμε,
Μα έλα που είμαστε καλοί και πρέπει να τους παίξουμε, αλλΆ αν ζορίσουνε πολύ, μάλλον θα τους τις βρέξουμε...
Ο ένας πάει με γριές, του αρέσουν οι ρυτίδες. Στη Χίο τόνε είχανε και έβοσκε τις γίδες...
Είναι φαντασιόπληκτος, στον ύπνο του τα βλέπει, πως μας περνάει όλους μας μΆ αυτό το γερό-χρέπι.
Έπιασε και του έβαλε 4 πεταλούδες. ΤΆ αμάξι είναι φοβερό μα μόνο για παππούδες.
Πρέπει επιτέλους κάποιος μας να πιάσει να του πει, η θέση της κορόλλας του είναι μες το γιαπί.
Ο άλλος ο αστυνομικός που λέει όλα τα ξέρει... Στα Τρίκαλα τον είχανε να πήζει το κασέρι...
Τι κι αν το υπερκύβισε? ΤΆ αμάξι δεν το στήνει... Και όλοι αναρωτιόμαστε για το τι έχει γίνει.
Μάλλον γοργά στη λαϊκή ήθελε να πηγαίνει, και τα καλά τα μπρόκολα αυτός να προλαβαίνει...
Δεν ξέρω άλλη εξήγηση εάν μπορεί να δώσει, εκτός και αν εκότεψε και πάει να τα μπαλώσει...
Κι άντε, από αυτούς τους δυό νΆ ακούσω λίγα λόγια, πετάχτηκε όμως μια τσουτσού και θα φωνάξω μπόγια.
Έβαλε στο αμάξι του ζάντες 17άρες και νόμιζε πως το μοτέρ στροφάρει τώρα 8άρες.
Πατέντες χίλιες έκανε με σκούπα και φαράσι. Να πάρει φόρα πείτε του να ΅ρθει να μας τα κλ@σει.
Κόντρα άμα θέλει σοβαρή να πάμε στην Καβάλας, αλλιώς εγώ τον θεωρώ παιδάκι της τραμπάλας...
ΑπΆ ότι βλέπετε παιδιά μαζί μας δεν συγκρίνεστε, και θα ΄λεγα να πάψετε πλέον αν υποκρίνεστε.
Δεν ξέρω αν στην άσφαλτο είσαστε τρομεροί, φτιαγμένοι όμως δεν είσαστε με ποίησης σκαρί.
Επιεικώς οι στοίχοι σας είναι να βάζω γέλια, είσαστε μόνο ικανοί για να τρυγάτε αμπέλια.
Τη γλώσσα την ελληνική χωρίς φραγμούς ξεσκίζετε. Καλύτερα σΆ οικοδομή να πάτε να φτυαρίζετε.
Το ξέρω είναι λυπηρό να ΅ακούτε την αλήθεια. Εμείς γράφουμε ποίηση, ΅σείς βράζετε ρεβίθια!
Έτη φωτός βρισκόσαστε μακριά για να μας φτάσετε, θέλει δουλειά κι υπομονή την γλώσσα να δαμάσετε...
Εγώ προσωπικά τον φίλο Μike_G, θα χρησιμοποιούσα μόνο για ταξιτζή.
Και έχω ικανό το φίλο Roy_D, μονάχα για να κόβει πάριζα Υφαντή.
Τέλος, έχω άξιο τον φίλο Endura, μονάχα για νΆ αλλάζει τις πάπιες στα πουρά.
Madvinegar / Λουντέμης
Υ.Γ.: Φιλικά πάντα