Θέμα: Golf Gt...
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: Golf Gt...
Παλιά 13-07-06, 15:55
powerCTS Offline:
Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 255
powerCTS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: Golf Gt...

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kosmas";p="49395
Εγω δεν είμαι άρρωστος toyotάκιας. Ούτε άρρωστος για τα Ιαπωνέζικα.
Υπάρχουν πολλά αυτοκίνητα που μ'αρέσουν πολύ. Είτε Γερμανικά, είτε Ιταλικά είτε Αμερικάνικα. Απλώς επειδή από μικρός έχω συνδιάσει το Golf με την καγκουριά (Και μη μου πείτε πως τα πρωτα Gti δεν τα καγκουροφτιάχνανε) δεν το μπορώ....εγώ φταίω?
Δηλαδή θέλεις να μου πεις ότι δεν υπάρχουν καγκουριές σε Ιαπωνικά αυτοκίνητα;;;;; Πλάκα κάνουμε... Θέλεις να σου θυμίσω κάτι έργα τύπου Fast and the furious όπου έφεραν 2000-3000 japs καγκούρικα (από Ιαπωνία) για τα γυρίσουν (στην Αμερική); Μην τρελαθούμε τώρα... καγκουριές υπάρχουν παντού.. αλλά όχι ότι έχεις συνδέσει το Golf με καγκουριές και όχι τα Ιαπωνικά... έλεος!

Πάλι θα το πω... παντού υπάρχουν καλά αυτοκίνητα, σε όλες τις εταιρίες... αρκεί να μην μένουμε κολλημένοι!

Για να μην πω για το παράδειγμα με το σωληνάκι και την Ιαπωνία... πιάσαμε ένα παράδειγμα και το κάνουμε κανόνα... Υπάρχουν αντίστοιχα παραδείγματα για οτιδήποτε υπάρχει γύρω μας...

Αλλά πάλι το κάναμε γενικό... Χθες είδα από κοντά ένα GT... ένα παιδί από το vwclub ήρθε σε μια συνάντηση που είχαμε τα παιδιά με τα GTi (10 GTi μαζί)... στο μοτέρ μέσα σε πέφτει ούτε καρφίτσα.. είναι πολύ πιο packed από το GTi όλα μέσα στο μοτέρ.. δεν ξέρω πως το επισκευάζουν αυτό το αμάξι.. πραγματικά! Μέσα είναι σχεδόν ίδιο πάντως με το GTi...
Απάντηση με παράθεση