Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από powerCTS";p="49381
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kosmas";p="49367
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Rl";p="49332
!Το γκολφακι ειμαι σιγουρος οτι αν το οδηγησετε ολοι εσεις που δν το "πολυσυμπαθειτε" οτι θα αλλαξετε γνωμη.
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από powerCTS";p="49319
Αλήθεια μακάρι να μπορούσα να σας πάρω όλους βόλτα
|
Πάντως κακά τα ψέματα, είναι και θέμα ιδεολογίας.
Δηλαδή πιστεύω πως το όνειρο όλων αυτών που οδηγούσαν κάποτε πάπια χωρίς ποδιά και νίκελ εξάτμιση (μπουρωμένο όπως λέει και ο φίλος μου ο Jims) , είναι να αποκτήσουν ένα Golf.
Είναι σαν να μου δώσετε μια πάπια που έχει 80 άλογα, 4 δισκόφρενα, την καλύτερη ασφάλεια παγκοσμίως, άριστη ποιοτητα υλικών και να σου κάνει και καφέ.........ε δεν την μπορώ ρε παιδιά, όπως και να το κάνουμε σε στιγματίζει.
|
Από αυτά που σου έγραψα αδερφέ αυτό κατάλαβες;;;; Προσωπικά έβριζα το Golf και το θεωρούσα το πιο άσχημο, αργό, τραγικό αυτοκίνητο που υπάρχει! Και θεωρώ ότι έχει μείνει ίδιο εμφανισιακά για 30 χρόνια... και δεν ήθελα να πάρω και ποτέ.. οπότε μη μου λες την κοτσάνα αυτή τώρα...
Ήμουν άρρωστος Toyotάκιας και Corollάκιας (2 πέρασαν από τα χέρια μου)... αλλά ρε φίλε αποφάσισα να πάρω το Golf και πραγματικά δικαώθηκα! End of story!
Εσύ μπορείς να μου λες ότι θέλεις για πάπιες και για κότες...
Αυτά και τέρμα για μένα το θέμα... το χειρότερο πράγμα είναι να είσαι στενόμυαλος (τα ίδια ακούω και στο vwclub.gr... μόνο Γερμανία.. όπως εδώ ακούω μόνο Ιαπωνία)
|
Φιλε κοσμα αν αυτο πιστευεις προβλημα σου..Αν πιστευεις δηλαδη οτι ο καθε καγκουρας εχει ονειρο να παρει γκολφ δ θα ασχοληθω εγω να σε μεταπεισω.Ομως αυτα που λες δειχνουν ατομο απολυτο.Κ το γκολφ δε νομιζω να ψηνει καφε κ να εχει την καλυτερη ασφαλεια..Το πιο πιθανο ειναι να εχει καλυτερη απο μας!Οπως λεει κ ο φιλος Powercts σα να κανουν πλυση εγκεφαλου σε ολους!Δ λεω κ εγω γουσταρω ιαπωνικα κ εγω οτι κ αμαξι να παρω την κορολιτσα μου δ θα τη δωσω αλλα ενταξει δεν ειμαστε ΜΟΝΟ εμεις κ ΚΑΝΕΝΑΣ αλλος!!Κ στα αλα κλαμπ τα ιδια λενε..Δεν ειναι κακο να ξεκολλησουμε λιγο..Κ αυτο που ειπα για το γκολφ αν δεν εχεις κορολακι τρελα φτιαγμενο μηχανικα κ εισαι αντικειμενικος πιστεψε με θα καταλαβεις γιατι το πα.Αυτα τα λιγα κ μακαρι να βγαλει κατι αναλογο κ η ΤΟΥΟΤΑ να γουσταρουμε!