Θέμα: Golf Gt...
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: Golf Gt...
Παλιά 12-07-06, 14:13
powerCTS Offline:
Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 255
powerCTS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: Golf Gt...

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kosmas";p="49295
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από powerCTS";p="49271

κατά γενική ομολογία του τύπου (κυρίως στο εξωτερικό)
Ποιο τύπο. Που μολις το αγοράσαμε ψαχναμε ανάμεσα σε 4000 τεύχη των τελευτέων 4 ετων και σε 40.000.000 ιστοσελίδες μπας και βρούμε καμια αναφορά???

Όσο για το αν θα πουλούσε, πιστεύω σαν τρελό. Γιατί το Golf gt και Gti πουλάει γιατί στρίβει? Δεν νομίζω. Πιστεύω πως ένα ποσοτό της τάξεως του 10% το πήρε για να στρίβει.
Αν έχω δει 30 Gti τα 20 τα οδηγούσε γερολέα και τα πέντε το ασθενές φύλο.
Γι'αυτό μην ακούω με διαφήμιση δεν θα πουλούσε γιατί αν το ένα είναι Golf το άλλο είναι [acronym:af33ffbf34="ΔΙΑΦΟΡΑ"]COROLLA[/acronym:af33ffbf34].
Το Golf GTi πουλάει γιατί είναι ένα πολύ καλό αυτοκίνητο που σου προσφέρει επιδόσεις, άνεση, ποιότητα (με ορισμένα παράπονα - έχω ήδη τριγμούς στην ηλιοροφή μου μετά από 6 μήνες - ας μην πω για του corolla όμως), στρίψιμο και μπορεί να τα κάνει όλα αυτά χωρίς να ταλαιπωρείσαι στις 8000 στροφές... Το GT πουλάει γιατί είναι ένα φτηνό (μικρότερα τέλη/ασφάλεια/κατανάλωση) GTi....

Και εγώ έχει δει 50άρηδες με TSport.. Τι λέει αυτό δηλαδή; Και έχω δει και καυλωμένους με GTi και 40άρηδες... όπως έχω γνωρίσει γκόμενα με GT που πάει του σκοτωμού... τι επιχείρημα είναι αυτό δηλαδή;
Απάντηση με παράθεση