Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 12-07-06, 11:25
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Βλέπω Βαγγέλη άρχισες τα ίδια και τα ίδια, και να μετρήσεις δεν μπορείς του σάκου τα απίδια.
Παρότι πας στην εκκλησιά και είσαι πολύ θρήσκος, σου πατηνάρει το μυαλό και μύρισε ο δίσκος.
Πάντα χεσμένος οδηγείς, γιΆ αυτό φοράς και πάμπερ, τα χέρια σου είναι στραβά λες κι έχεις δώσει κάμπερ.
Μόνο στο ύπνο σου μπορείς την μπιέλα να στραβώσεις, εδώ δεν είσαι άξιος τΆ αμάξι σου να στρώσεις...
Στη Βούτα πας πολύ συχνά, σχεδόν όλο το μήνα, μα μόνο παρακολουθείς. Δουλεύεις στην καντίνα...
Κι όταν περνάς κι από Σχιστό δήθεν για να το τρέξεις, γίνεσαι θύμα τραγικό στων Lada τις ορέξεις...
Μπορεί εγώ στο Ναυτικό να φόραγα ασπιρίνη, μα η δική μου η GroupN μόνο φλογίδια φτύνει.
Ενώ εσύ με τον μπερέ, με όπλα και διαόλια, φλογίδια άμα θες να δεις πρέπει να φας φασόλια...
Κλείνοντας θέλω να σου πω κάτι για να το ξέρεις, γιατί στην μαύρη άσφαλτο μάλλον είσαι λατζέρης.
Δε λέω, τα ηλεκτρικά σαφώς κι ήρθαν δριμύτερα, μα όπως λέει κι η Cosmote: «Με ντίζα... είναι καλύτερα»...

Madvinegar / Λουντέμης
Απάντηση με παράθεση