Θέμα: Ke 30 Forum -2-
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: Ke 30 Forum -2-
Παλιά 30-06-06, 15:06
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1251
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: Ke 30 Forum -2-

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από endurasKE-30";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Λοιπον Γωγο επειδη ειναι γνωστο τι πυρωμανης εισαι κανε κρατει.

Νικο σου ειπα να παμε να τα στησουμε, ειπες παμε και πηγαμε.
Μαζι ηρθαν και ο Γιαννης με το εε90 1,3 turbo και ο Marmel με ολες του τις βαλβίδες.
Τι εγινε μετα???
Ανοιξαμε την πρωτη φορα και σας περασα ολους ναι η οχι???

Οταν φτασαμε πισω μου ειπε ο Πανος οτι δεν του κουμπωσε η Δευτερα και του λεω παμε αλλη μια.
Τα λεω λαθος Πανο?
Την δευτερη φορα μου πεταξε εμενα την 1η και ετσι εμεινα πισω εγω. Ησουν και εσυ Νικο εκει η κανω λάθος...
Ετσι το λεω του Πανου και ξαναστηνομαστε Τριτη φορα μονο εγω και ο Πανος και τον περασα αυτη τη φορα. Στο τελος ο Πανος μου ειπε οτι δεν του κουμπωσε η δευτερα παλι.
Φευγωντας ο πατριωτης μου ο Νικος μου ειπε οτι δεν ανοιξε σε καμια απο τις 2 στις οποιες συμμετειχε(Κανω λαθος???) και οταν τον ρωτησα αν ειναι πιο γρηγορος απο τον Πανο ετσι για να καταλαβω τι θα γινοταν αν ανοιγε πραγματικα μου απαντησε οτι στα ανοιγματα τον εχει τον Παναγιωτη και οτι στο τελος της τριτης τον περναει ο Πανος...

Αυτα εγιναν καιαυτα ειπα στον ΞΥΝΟ ΑΥΤΟΛΕΞΗ!!!

Ξερετε ολοι οτι κοκορακι δεν ειμαι.

ΤΕΛΟΣ.
ρε μη με κανετε να γελαω. ιδρωνω με την ζεστη. κυρ. ασε μη συγκρινεις καταστασεις. το οτι πεταχτηκες ενα μετρο μπροστα δεν παει να πει τιποτα. εσυ εβαλες δευτερα και γω ακομα σπιναριζα πτωτη κοφτες να γουσταρουμε. αλωστε ειναι αποδεδειγμενο οτι ενα 20v ειναι σχετικα αχτυπητο σε ταχυτητες ανω των 120. μπορουμε να τις λυσουμε ομως τις διαφορες αυτες αν θες. φερε μπολικα λεφτα σημερα για τα ουζα που θα πληρωσεις βρες μια αποσταση που να σου αρεσει και φυγαμε. στον ιπποδρομο λογω πισωκινησης ειναι φυσικο να ευνοεισαι. οντως και ειλικρινεστατα και τις δυο φορες δεν μπηκε καθολου η δευτερη. εχω δει στο ποταμι κανα δυο φορες πως παει το πυραυλακι σου οποτε ξερω τα παντα τι θα γινει.. οποτε θες ο MARMEL ειναι εδω!!!!! μονο σοβαρες προτασεις ε?