Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: Μοτερ..μπαμ!!!!
Παλιά 28-06-06, 00:49
speedc Offline:
Μέλος

Περιοχή: Πετρούπολη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 265
speedc είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: Μοτερ..μπαμ!!!!

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από turbakias!!!";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
φιλε speedc η τρομπα βενζινης επιβαλλεται. το εχω το μοτερ 2 μιση χρονια τωρα και προσφατα αλλαξα τρομπα βενζινης και ειδα τρελη διαφορα στο γκαζι και καταναλωση οσο και να σου φανει περιεργο μικροτερη. Μπορει να δειχνει πλουσιο το halmeter σου αλλα η τρομπα η μαμισια εχει κατασκευαστει για να ταιζει 88 αντε 100 αλογα οχι 140 στην χειροτερη.
Τέλος πάντων ας φτιαχνόταν το μοτερ και αλλαζα και τρόμπα αλλα δυστηχώς εχω ξεπεράσει προ πολλού το ανωτατο όριο των χρημάτων που έχω ρίξει. Απο το καλοκαίρι του 2003 που έκανα ξεκίνησα την μετατροπή εχω ρίξει περίπου 6000 ευρώ και τώρα μου έτυχε αυτό. Βέβαια να σημειωθεί οτι κάποια λεφτά σπαταλήθηκαν μέχρι να μάθω τι είναι σωστο για το μοτέρ. πχ. 2 φιλτροχοάνες, 1 τουρμπίνα CT9, μια σκάστρα, 1 wastegate, 1 καταλύτης, 30 λίτρα παραφλού (τους τελευταίους μήνες) και βέβαια μαζί με όλα αυτά αφθονα εργατικά. Καθε φορά που τα δίνω σκέφτομαι τα προηγούμενα που έχω δώσει, άρα κριμα να μην δώσω κάτι παραπάνω και όταν προκύπτει το επόμενο πρόβλημα σκέφτομαι οτι πρέπει να βάλω ένα 4efe παλι επάνω