Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: Μοτερ..μπαμ!!!!
Παλιά 27-06-06, 15:38
speedc Offline:
Μέλος

Περιοχή: Πετρούπολη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 265
speedc είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: Μοτερ..μπαμ!!!!

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από turbakias!!!";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
απλα πανο το μοτερ το τουρμπο εχει καποιες ατελειες και σπαει και καιει την φλατζα τις οποιες αν διορθωσεις δεν εχεις κανενα προβλη.
1) η πολλαπλη εξαγωγης η μαμισια ειναι απαραδεκτη και το ξερετε ολοι και ανεβαζει τρελη 8ερμοκρασια
2)τοσο μικρη τουρμπινα με τετοια πιεση γυρναει απο χαμηλα και δουλευει υπερωριες βεβαια παει καλυτερα αλλα πιο καλα θα ηταν να ειχε μια δυαρα
3) τα πιο πολλα κορολλα τα δουλευουν με μαμα αντλια βενζινης απαραδεκτο ειναι για 88 αλογα και οχι για 140
4) Δεν υπαρχει ψυγειο λαδιου πραγμα απαραιτητο σε τουρμπο αμαξι φαντασου οτι 1.6 αρα η 4Α εχει ψυγειο λαδιου και ει ναι ατμοσφαιρα και απλο μοτερ φαντασου ποσο αναγκαιο ειναι στο τουρμπατο

αν τα αλλαξεις ολα αυτα, ναι 8α μου πεις οτι 8ες μια περιουσια το ενα το αλλο ομως ειναι ατλειες, το αμαξι δεν εχει προβλημα να σπασει α8ηνα χαλκιδα πλεον το παω ταπα και οταν λεω ταπα το εννοω και δεν εχει κανει κιχ και απο επιδοσεις τρελες.

το να κατσω να βαραω κοφτες στο αμαξι με νεκρα δεν εχει κανενα νοημα που δεδομενο ειναι οτι και τα δυο μοτερ 8α σπασουν.

και ομως πανο εσπασα ατμοσφαιρικο πιο ευκολα απο τουρμπατο. δεν 8ελει κοπο τροπο 8ελει.
Φίλε turbakia

Στο δικό μου έχω αλλάξει πολλαπλή και τουρμπίνα (garrett 2.5) και δουλεύω στο εργοστασιακό 0.65bar. Το ψυγείο λαδιού εκτός απο το υψηλό κόστος ρίχνει την πίεση του λαδιού που κάποιες φορες μπορεί να είναι και σημαντικότερη. Στην τελική στην 4a-fe το έχει προβλέψει ο κατασκευαστής. Τέλος για την τρόμπα, αυτο που βλέπω στο APEXi είναι οτι απο 3η και πάνω το μίγμα μου σε πλάκωμα είναι 10:1 δήλαδή οτι πιο πλούσιο μπορει να δείξει το οργανο. Τα σοβαρά γκαράζ μετατροπών ρυθμίζουν καυσιμο απλά κάτω απο 12:1 και για dragster και extreme project πέφτουν κάτω απο 11:1. Αρα γιατί εγώ να αλλάξω τρόμπα ? Νομίζω οτι η μονη διαφορά θα είναι παραπάνω κατανάλωση και μπουκώματα.