Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Carinaman";p="
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL";p="
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από turbakias!!!";p="
το αμαξι φλατζα εκαψε δεν εσπασε.. τι πιο ευκολο να καψεις φλατζα.. και ποιοσ σας ειπε οτι τα τετραπεταλουδα δεν καινε φλατζα και δεν σπανε φλατζα το ιδιο ευκολα η και ευκολοτερα απο τα τουρμπατα? φερτε μου ενα τετραπεταλουδο να δουμε αν 8α αντεξει οσο το τουρμπο στα χερια μου.. εχω σπασει 1 ατμοσφαιρικο μαμα 1.3 και σε αλλο ενα εχω καψει φλατζα.. δεν 8ελει κοπο πιστεψτε με.. το τουρμπο αντεξε πολυ περισσοτερο..και για οσους δεν πιστεουν οσοι με ξερουν να πουνε πως το παω το αμαξι..
|
δημητρη σε προκαλω. να μαζεψουμε κοσμο και να να τα κρατησουμε τερμα γκαζι κοφτες με νεκρα μεχρι να σπασουν. τοτε θα μπορειτε να λετε για τα τετραπεταλουδα και γενικα για τον 4AGE.ΠΟΤΕ δεν εσπασε κανενας. αν εγιναν ζημιες εγιναν απο λεπτομερειες που δεν τις παιρνεις χαμπαρι. ποτε δεν τρυπησε εμβολο ομως. παντως σε προκαλω και εσενα και οποιονδηποτε τουρμπακια να τα κρατησουμε τερμα γκαζι οση ωρα θελετε ακομα και να παμε εθνικη αθηνα-χαλκιδα με πρωτη και τερμα γκαζι. να δεις που τοτε θα αναθεωρησεις ολα αυτα που ειπες για τον τετραπεταλουδο. ελπιζω να εχεις καταλαβει τι εχει τραβηξει στα χερια μου 2 χρονια τωρα..... τωρα θα φοβηθει?
παντως δημητρη εισαι ο μονος που λεει οτι σπαει ευκολοτερα ενα ατμοσφαιρικο απο ενα τουρμπατο. θα σε παρουν με τις πετρες ρε. ηρακληηηηη που εισαι ρεεεεεεεε 
|
Απο περιεργεια..Λαδι σου καιει καθολου με τοσο σκισιμο?
|
ποιον ρωτας νικο? εμενα η το δημητρη?