Ελπίζω να μην έκανες καμιά υπέρβαση στον τύπο του λαδιού και να βάζεις λεπτότερο λάδι και το σκίζεις! Εγώ όταν έβαλα 5W στο 4afe τσιμπούσε τόσο περίπου λάδι. Νομίζω ότι πρέπει να πάρεις αρκετές γνώμες και να ψαχτείς για το τι συμβαίνει στο μοτέρ σου και μετά να πάς για επέμβαση. Καταρχήν δεν ξέρουμε τα χλμ σου. Όσο για τα συνεργεία καλύτερα να μάθεις από τα παιδιά μέσα στο site, μίας και έχουν γίνει τέτοιου είδους επισκευές και να πάς σε κάποιο έμπειρο συνεργείο.
Αυτή ήταν η γνώμη μου.
Εγώ που ασχολούμαι με μηχανολογικά έμεινα έκπληκτος στον τρόπο επισκευής με τον αέρα .Δεν μου έτυχε ποτέ να πάω για τέτοια επισκευή σε βαλβίδες και δεν το ήξερα.
Τα ελατήρια από τις βαλβίδες πώς τα συσπειρώνει ? Ο αέρας έχει τόση πίεση ώστε να κρατάει τη βαλβίδα κλειστή και ο μάστορας να πατήσει μέσα το ελατήριο για να βγάλει την ασφάλεια? Όποιος ξέρει η έχει δει τη διαδικασία σας παρακαλώ να τη γράψει ή αν υπάρχει κάπου διατυπωμένη να δώσει ακριβή τοποθεσία. Νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να γραφτεί κάτι τέτοιο. ώστε να ξεστραβωθούμε!
|