Θέμα: Ts Forum -4-
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: Ts Forum -4-
Παλιά 20-06-06, 10:47
powerCTS Offline:
Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 255
powerCTS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: Ts Forum -4-

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Παιδιά, νομίζω ότι η σύγκριση μεταξύ αυτοκινήτων της ίδιας κατηγορίας είναι ένα πολύ δύσκολο και συνάμα επικίνδυνο "σπορ". Και εξηγούμε:

Ο καθένας βλέπει το κάθε μοντέλο από την μεριά του και με βάσει τις δικές του ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ. Φυσικά και υπάρχουν κάποια αντικειμενικά κριτήρια αξιολόγησης, όπως ποιότητα κατασκευής, επιδόσεις, στήσιμο οχήματος, κόστος συντήρησης, κ.λ.π. τα οποία δεν νομίζω ότι μπορεί να τεθούν υπό αμφισβήτηση. Για παράδειγμα όλοι δεχόμαστε ότι το GTI είναι πιο γρήγορο, πιο καλά στημένο και μάλλον πιο ποιοτικό κατασκευαστικά από το TS. Από την άλλη, το TS είναι φθηνότερο, με χαμηλότερο κόστος συντήρησης, καλύτερους χώρους, με ένα ατμοσφαιρικό κινητήρα - διαμάντι και πάνω από όλα αξιόπιστο.

Με όλα αυτά θέλω να πω ότι το κάθε μοντέλο έχει τα υπέρ και τα κατά που το χαρακτηρίζουν.

Στην κόντρα από φανάρι σε φανάρι το GTI είναι πιο γρήγορο, όπως όμως είναι και πιο γρήγορο στην κόντρα μέχρι το κοντινότερο συνεργείο, αφού η Corolla δεν χρειάζεται να πηγαίνει πολλές φορές εκεί...

Στις στροφές το GTI είναι πιο καλά στημένο ενώ η Corolla μπορεί να σε φοβίσει και να σε ζαλίσει, όμως το GTI θα σε "ζαλίσει" όταν ζητήσεις να πληρώσεις το απλό σέρβις και την αλλαγή λαδιών του...

Και το σημαντικότερο για μένα, με το GTI μπορείς να τρέχεις άφοβα μέχρι τα 2 πρώτα χρόνια της εγγύησης, ενώ με το Corollaki συνεχίζεις να τρέχεις άφοβα για άλλα 4 χρόνια μετά...

Όλα για μένα είναι θέμα προτεραιοτήτων. Εκείνος που θέλει και μπορεί να βάζει το χέρι βαθιά στην τσέπη για να είναι πιο γρήγορος θα πάρει GTI. Εκείνος που θέλει να είναι λιγότερο γρήγορος αλλά περισσότερο "ήσυχος" κάθε φορά που φτάνει στους κόφτες, θα πάρει [acronym:21d59ac992="ΔΙΑΦΟΡΑ"]COROLLA[/acronym:21d59ac992].

Φιλικά και πάντα εκφράζοντας προσωπικές απόψεις και μόνο,
ΑΝΔΡΕΑΣ
Οι προτεραιότητες είναι το βασικότερο... αυτό και τίποτα άλλο...
Απάντηση με παράθεση