Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 13-06-06, 21:21
Το avatar του χρήστη GioRgio_
GioRgio_ Offline:
Μέλος

Περιοχή: Μελίσσια-Ηράκλειο Κρήτης
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 247
GioRgio_ είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
MIXANIKE φίλε μου θα συμφωνίσω μαζί σου αλλά δυστηχώς είναι φορές που έχω ξενερώσει με το μωρό μου(Ε12 1.4 f/l 2005).Αλλά είναι φορές που έχω πεί ότι δέρνει κόσμο!!!Και εξηγούμαι:
1.Το ξενέρωμα:Δεν γινεται,γκάβακας,με Lacetti να μου χτυπάει κόφτες με 1η και 2η και με το που να καρφώνει την τρίτη να μου ρίχνει μισή καρότσα για καλημέρα....(γνωστό 1,4 λόγω γειτονίας)
2.Το ξύλο:Starlet 1.6 με Ε/Π/Φ να πηγαίνουμε δίπλα δίπλα μέχρι και τρίτες!!!Έβλεπα τον τυπά που είχε κοκκινήσει και γούσταρα τρελά!!!!Μετά βέβαια επήλθε η ισοπποπία αλλά η κ@υλ@ πρωί πρωί(7:30) ήταν ότι έπρεπε....!!!!
Astra 2005 1.6 η ίδια ιστορία πάλι!!!Θα πρέπει πάντως να τον δικαιολογήσω γιατί όπως μου είπε ήταν άστρωτο....!!Πάντως η έκπληξή του ήταν έκδηλη στα μάτια του όταν του είπα ότι είναι το μικρό!!!!!!
Το γεγονός πάντως είναι ένα,όπως ειπώθηκε και πιό πάνω:Το μωρό μας δεν είναι για κόντρες και άλλες τέτοιες μαιμουδίες!!Σε αυτήν την περίπτωση θα είχαμε επιλέξει ένα τελείως διαφορετικό αυτοκίνητο!Αλλα μωρε αδερφέ μου,ένα ξεμούδιασμα μερικές φορές είναι εκ των ούκ άνευ....
Απάντηση με παράθεση