Ναι ρε παιδια και εγω συμφωνω να γινουν ολα οσα λενε αλλα πριν απο αυτα θα πρεπει να εφαρμωστει η αξιολογηση των καθηγητων και η εξεταση των γραπτων απο καθηγητες αλλων ΤΕΙ του ιδιου τμηματος.Το λεω αυτο γιατι ολοι ξερουμε πως τωρα τα Τει και Πανεπιστημια δεν ελεγχονται απο κανεναν και ο καθε καθηγητης μπορει να σε κοψει γιατι ετσι θελει.Εγω προσωπικα ειδα βαθμο σε μαθημα 2 και οταν πηγα για να επανεξεταστει το γραπτο ο καθηγητης μου ειπε οτι πρεπει να ειχε γινει λαθος συνενοηση με τη γραμματεια και τελικα το περασα με 8.(Εγω δεν πιστευω οτι μπορει να εγινε τετοιο λαθος απλα βαριοταν ο καθηγητης να εξετασει το γραπτο).Επισης μου εχει τυχει και το αλλο κουφο και δεν το κριβω.Περασα μαθημα με 5 και ειχα δωσει στην εξεταση λευκη κολλα.Τωρα το πως δεν ξερω.Ισως να εμοιαζε το ονομα μου με κανενα γνωστο σπουδαστη του καθηγητη η οι βαθμοι μπηκαν με κλειστα ματια.Για εμενα πρωτα απ ολα πρεπει να δημιουργηθει ενας φορεας που να ελεγχει ολα τα πανεπιστημιακα ιδρυματα και μετα ας γινουν και ολα τα αλλα που λενε.Αν και πως θα μπορει να σπουδασει καποιος που δεν θα εχει την οικονομικη ανεση να πληρωσει?Παντως πιστευω οτι και ιδιωτικα πανεπιστημια να γινουν ολοι οσοι τα εχουν και τα δωσουν θα περνανε καργα μαθηματα γιατι με ενα φακελακι θα γινονται ολα και μην μου πειτε οχι γιατι μην ξεχνατε ζουμε στην Ελλαδα.................................
|