Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 11-06-06, 14:27
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 769
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ωραία και καλά όλα αυτά που γράφετε αλλά εγώ σαν Κώστας που αρκετοί με γνωρίζεται θέλω να σας θέσω ένα ερώτημα.είμαι φοιτητής στο τεί χαλκίδας στο τμήμα ηλεκτρολογίας.είμαι 13 εξάμηνο και χρωστάω 5 μαθήματα.Κυκλώματα 1 (1ου εξαμήνου)-κυκλώματα δύο 2ου εξαμήνου (αλυσίδα άρα ποτέ δεν έχω δώσει τα κυκλώματα 2),Συστήματα αυτομάτου ελέγχου 1 και Συστήματα αυτομάτου ελέγχου 2 (τα Σ.Α.Ε 2 δεν τα έχω δώσει ποτέ γιατί είναι και αυτά αλυσίδα. και τέλος χρωστάω ηλεκτρονικά ισχύος.ειδικά για τα κυκλώματα 1 αν τα βάλεις κάτω το έχω δώσει 12 εξάμηνα επί 2 εξεταστικές = 24 φορές.τα λέω σωστά?
ρωτάω εγώ τώρα σε αυτές τις 24 φορές ποτέ δεν πήγα διαβασμένος?μπορείτε να πείτε όχι ρε φίλε δεν διαβάζεις!
και θα ξαναρωτήσω το εξής.δουλεύω μαζί με τον πατέρα μου.ένσημα δεν μπορεί να μου κολήσει.αν περάσει ο νόμος εγώ έχω φύγει από τη σχολή κατευθείαν πολύ απλά γιατί αν διαβάσετε το νόμο δεν φαίνετε πουθενά ότι έχω δουλεύψει ένα χρόνο με πλήρη απασχόληση.όλα αυτά τα έξοδα πάνω κάτω χαλκίδα επί 6 χρόνια θα πάνε χαμμένα επειδή η κάθε σχολή έχει 1,2 κομπλεξικούς που πρέπει να παλιώσεις πολύ ή να αντιγράψεις και να πάρεις το 5αράκι σου να φύγεις.
γενικά το σύστημα της παιδείας θέλει αλλαγή,δεν διαφωνώ με το νόμο αλλά σίγουρα χρειάζεται κάποιες τροποποιήσεις.και για να μην πείτε ότι λέω μπούρδες πόσοι είναι οι φοιτητές που δυστηχώς λόγο του ότι οι γονείς τους δεν έχουν το απαραίτητο μαρούλι αναγκάζονται να δουλέψουν σε καφετέρια ή νετ καφέ για να πληρώσουν το νοίκι τους ή τα έξοδά τους?όλοι αυτοί έχουν να παρουσιάσουν τα ένσημα τουλάχιστον ενός έτους πλήρους απασχόλησης?
συγνώμη για το μεγάλο ποστ αλλά έχω μάθει να σέβομαι τον ιδρώτα των γονιών μου για αυτό το λόγο προσπαθώ.και για να αποστομόσω τις κακιές γλώσσες που λένε πως κανένας φοιτητής δεν διαβάζει θα αναφέρω το εξής παράδειγμα.προηγούμενο εξάμηνο,κάνω φροντηστήριο ηλεκτρικά κυκλώματα 1.οι γονείς μου πληρώνουν το φροντηστήριο και τα επιπλέον έξοδα των μετακινήσεων γιατί το φροντηστήριο ήταν χαλκίδα.ξεσκίζομαι στο διάβασμα.πάω να γράψω και παραδίδω δυο κόλες γεμάτες με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά.αποτέλεσμα βαθμός 3 κοινώς πήρα τα 3 μου.ο καθηγητής άφαντος μέχρι την δευτερη εξεταστική που φυσικά με τα χίλα ζόρια είδα την κόλα μου και φυσικά δεν γνώριζε για την ύπαρξη της δευτερης κόλας!
δευτερη εξεταστική την ίδια μέρα που είδα την κόλα μου.γράφω και ο φίλος μου που καθόταν πίσω μου δεν ήξερε τπτ.του κάνω πάσα το γραπτό μου.συμπληρώνει μία κόλα και φεύγει.εγώ ζητάω 2 κόλα και προσπαθώ να λύσω το 4 θεμα.έφτασα μέχρι τα μισά γιατί δεν έιχα άλλο χρόνο.(πόση ώρα διαρκεί η εξέταση στα πανεπηστήμια? σε εμάς πάντως διαφέρει 1 με 1 : 30 ώρα μόνο).θυμίζω ότι είχα δει την κόλα μου πιο πριν και τον έκανα ρόμπα άθελά μου όταν ζήτησα και την δεύτερη κόλα μου!
αποτέλεσμα?το παλικάρι πίσω μου κόπηκε με 4 και εγώ με 2.
γεμάτο από ντροπή,τι θα πω στους γονείς μου ξεκολλάω την κατάσταση με τα αποτελέσματα να τους τη δείξω όταν ακούσω βέβαια πρώτα τα πινελίκια.
1η εξεταστική σύνολο σπουδαστών 399,επιτυχόντες 5 με βαθμό 5
2η εξεταστική...............................450...... .............7..............5-6

οι υπόλοιποι κομμένοι από 3 και κάτω.

ξέρω πήγαινα στη χαλκίδα και απλά έμπαινα μεσα στο φροντηστήριο και κοιτούσα τον πίνακα θα πείτε και ότι πάντα δεν διάβαζα.
ε όχι ρε παιδιά δεν είναι έτσι.να περάσετε τον νόμο αλλά να βάλετε επιτέλους την αξιολόγηση των σχολών μπροστά.

αποτυχία του καθηγητή?(γιατί με το παραπάνω παράδειγμα δεν νομίζω να είναι κάτι άλλο!!!!)συγνώμη κύριε Π.....ουλε αλλά απολύεστε και κύριε πρόεδρε του ΤΕΙ το τμήμα ηλεκτρολογίας της χαλκίδας έπιασε πάτο και είμαστε αναγκασμένοι να το κλείσουμε.

αυτά τα ολίγα γιατί όσοι είναι έξω από το χορό......

εμένα διώξτε με από τη σχολή,θα πάω φαντάρος θα γυρίσω θα κάνω το χαμάλη σε έναν ηλεκτρολόγο 1μίση χρόνο και θα δώσω εξετάσεις στο υπουργείο και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος θα την πάρω με το σπαθί μου στεγνά τα υπόλοιπα παλικάρια λυπάμαι και ειδικά αυτούς που δουλεύουν για να μπορέσουν να σπουδάσουν.

φιλικά Κωνσταντίνος

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους
Απάντηση με παράθεση