Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 09-06-06, 16:18
Το avatar του χρήστη Glanzaboy
Glanzaboy Offline:

Μοντέλο: Ε111 Turbo
Περιοχή: Αθήνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 277
Glanzaboy είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Φιλε panos net αν το ονειρο σου ηταν να φτιαξεις το corolla που εχεις τωρα με turbo,θα συμφωνησω κι εγω με τα παιδια πιο πανω, αλλαξε μοτερ και πηγαινε σε λυσεις τυπου Glanza,3S-GTE,20V turbo, που με τα λεφτα που σου ειπε ο Δαρας ,μαζι με τοποθετηση θα πεζεις ανετα στα 300 αλογα με τα μοτερ αυτα,τωρα αν στο αιμα σου κυλα το αιμα του κοντρακια με τα λεφτα που θα δωσεις για να το κανεις turbo και την πωληση του παιρνεις μεχρι και sierra cosworth,η την φθηνη λυση ενα starlet GT που με κοστος 1500-2000 ευρω πηγαινεις στα 190 αλογα με Τ25 και πατας κοσμο που αν ειχες αλλο αυτοκινητο θα επρεπε να ριξεις πολλα λεφτα για να τα πατησεις.....ισως αυτο να ενοουσε ο suboy λεγοντας ''κοντραμαξο''!!!!!! εχουν φτιαχτει για να ρ α β ο υ ν κοσμο και αυτα και τα punto GT και τα crx και αλλα αρκετα γρηγορα αυτοκινητα που εβγαιναν απο το εργοστασιο τοσο ''σβελτα'' ,στην προκειμενη περιπτωση εγω ανεφερα τα πιο ''value for money'' για τον σκοπο αυτο,ελπιζω να σε βοηθησα λιγο οσον αφορα τον τροπο που βλεπω εγω τα πραγματα, η επιλογη ειναι δικη σου