Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL";p="
μην ξεχνας ομως οτι το σασι του Ε12 με το σασι του ts ειναι μερα με τη νυχτα. θα εχεις προβλημα κατα τη γνωμη μου με τον κινητηρα του ts για τον απλουστατο λογω οτι το Ε12 το σασι δεν θα αντεξει πολλα παραπανω αλογα. θα τριζει περισσοτερο θα εχεις στρβλωσεις που δε τις εχεις υπολογισει και ισως ξεκολησουν και μερικες λαμαρινες οι οποιες ειναι με ηλεκτροποντα ενω στο ts υπαρχει γαζωμα. μη σε παραμυθιαζουν στα διαφορα συνεργεια αντε βαλαμε ενα μοτερ και αντε φυγαμε για κοντρες η το οτι θα πατας αυτον θα πατας εκεινον γιατι παντου παντα υπαρχει καποιος πιο γρηγορος απο σενα.αλωστε τα λεφτα θελουν να σου φανε.
η προσωπικη μου γνωμη ειναι να κοιταξεις πρωτα απο ολα την ΑΣΦΑΛΕΙΑ σου
και για αρχη 3000 ευρω για υπερκυβισμο ειναι αρκετα καλα και σαν αποδοση ειναι μερα με τη νυχτα απο οτι ειναι εστω ενα 1600 Ε12 μαμα.
ελπιζω να διαλεξεις το καλυτερο για σενα!!!
|
Αυτά Πάνο από που ακριβώς τα έχεις μάθει...? Λές να μην κλείνουν και οι πόρτες μετά από το στράβωμα....?
niko
Παράθεση:
Βασιλή, εσύ τελικά τι θα κάνεις;
|
Εγώ με το ξενέρωμα που έφαγα (αλήθεια στείλε με ενα pm αν θέλεις την νέα τιμή) μάλλον θα ψάξω σε πρώτη φάση για καμιά πεταλούδα-πολλαπλή είτε από εδώ είτε από Αγγλία που είναι ένας φίλος μου και όταν με το καλό μαζέψουμε το μαρούλι(= $$ ) το ξανασυζητάμε ...