Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 26-05-06, 19:32
Το avatar του χρήστη GioRgio_
GioRgio_ Offline:
Μέλος

Περιοχή: Μελίσσια-Ηράκλειο Κρήτης
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 247
GioRgio_ είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Αγαπητέ jo_corolla_carina τα παιδία,όλα μηδενός εξαιρομένου έχουν δίκιο!!Η ζώνη είναι ότι πιο καλό έχει να μας προσφέρει η αυτοκίνηση-στο πιο soft όμως...!!!Παρόλα ταύτα -και στο κάτω κάτω της γραφής-επειδή όλοι μας -θέλω να πιστεύω-έχουμε σώας τας φρένας και προστατεύουμε εμάς και τους γύρω μας, στην περίπτωση που θέλεις να μην φοράς την ζώνη σου-και δικαίωμά σου στην τελική- και να μην μπλέκεις με αντιπροσωποίες δύο είναι οι λύσεις.Η μία 'ελληνική' παντεντα-η οποία αναφέρθηκε- είναι να τοποθετείς την ζώνη στην πρέπουσα θέση και μετά να κάθέσε απο πάνω και η άλλη είναι να πάς να βρείς απο κανένα πεταμένο αυτοκίνητο το κλιπάκι που υπάρχει στην ζώνη και απλά και ωραία το τοποθετείς στην εσοχή και ούτε γάτούτε ζημία!!!Άσε που άμα μπλέξεις με αλλαγή προγράμματος,μηδενισμό χιλιομέτρων και χίλιες δύο βλ@κείες,μπορεί και να γυρίσεις κουρεμένος αντι για μαλλί!!!!
Όλα τα παραπάνω που αναφερθήκανε απο τα άλλα παιδία -και τα οποία ήταν μερικές φορές απότομα- γίνανε μόνο και μόνο επειδή στο forum μας υπάρχουν άτομα με αγάπη και μεράκι για το colloraki τους και φυσικά για την ζωή τους!!!Και επειδή όλοι αυτοί που έχουν κοινές 'αγάπες' ενδιαφέρονται για τους άλλους ,το δείξανε(όπως και εγω έχω αντιδράσει έτσι αρκετές φορές) με πίο μεγάλο πάθος...!!!
Φίλε μου jo_corolla_carina,όπως και όλοι μας,να ξέρεις ότι τίποτα δεν είναι απλό!!!Καταλαβαίνω ότι στον τόπο διαμονής σου τα χιλίομετρα που κινήσε μπορεί να είναι μηδενικά αλλά θα σου εκμυστηρευτώ κάτι και θέλω να το σκεφτείς...!!Αυτόν τον καιρό διαμένω στο Ηράκλειο Κρήτης-λόγο μεταπτυχιακού- που οι ταχύτητες είναι στα ίδια επίπεδα με αυτά της πόλης σου!!Για τον ίδιο λόγο,ένας φίλος μου δεν φορούσε την ζώνη του μέσα στην πόλη.Συνέβει το κακό και τυχαίνει να τρακάρει και σύν τη άλλης να φέρει μία περιστροφή στον αέρα.Η κοπέλα του-ευτυχώς φορούσε ζώνη!!Σε πληροφορώ λοιπόν ότι τον βρήκαμε έξω απο το αυτοκίνητο έχοντας βγεί απο το παρμπιζ!!!Ενώ η κοπέλα του την έβγαλε με λίγους μώλωπες!!Ταχύτητα κρούσης 65 km!Εκεί κόλλησε το κοντέρ....!!!Και σκέφτομαι:είναι η πίο κακή στιγμή που θα μπορούσε να συμβεί με αυτά τα χιλιόμετρα.Αξίζει όμως να βασιστείς μόνο και μόνο στις πιθανότητες-που όπως και να το κάνουμε είναι υπέρ σου????Αξίζει γία μία στο εκατομμύριο να χάσεις την ζωή σου??Πιστεύω πως όχι.....
Ευχαριστώ για τον χρόνο σού και συγνώμη εάν κούρασα κάποιον απο εσάς....
Απάντηση με παράθεση