Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων
Λοιπόν, να σας διηγηθω μια πρόσφατη εμπειρία με το δικό μου. Να σας πω ότι είναι Ε12 1.4 pre F/L καλά στρωμένο και ανοιγμένο ( 46.000 χιλιόμετρα). Σε σχετικά ανηφορικό δρόμο, είναι πίσω μου μια Alfa παλιά 164. Ξεκινήσαμε από στάση μαζί, αλλάζοντας πρώτη στις 4,5 με 5 χιλ. στροφές, αλλά μόλις είδα ότι τσίμπησε τις υπόλοιπες τις πήγα μέχρι κόφτη. Το αποτέλεσμα ήταν να με περάσει μετά τα 140-150 σχετικά εύκολα, αν και "ιδρωσε" για να με φτάσει. Αργότερα κοίταξα παλιό περιοδικό, και είδα ότι η μικρότερη 164 που έβγαινε ήταν 2λιτρη με 144 άλογα και 0-100 9,9, άρα πιστεύω ότι το Corolla τα πήγε αρκετά καλά.... Το άλλο που έχει πλάκα είναι μια κόντρα που δεν έχει γίνει ακόμα, αλλά παρακαλάω πως και πως, αλλά δε βλέπω φως.... Έχω ένα γνωστό με ένα Accent, φανατικό της φίρμας, που θάβει τα toyota και οτιδήποτε άλλο δεν είναι Hyundai. Πάνω στο χρέπι του έχει φορέσει χταπόδια,ξύδια, εξάτμιση, πρόγραμμα και φίλτρο. Μου λέει ότι είναι πιο γρήγορος από εμένα, πράγμα που αμφισβητώ και του λέω να τα στήσουμε. Εδώ είναι το πρόβλημα όμως καθώς είναι στόκος, και μου λέει να μην τα στήσουμε, αλλά να δώσουμε 70 ευρώ έκαστος και να κάνουμε δυναμομέτρηση όπου θα μας πει πιο είναι πιο δυνατό, και καλύτερο στο 0-100, και έτσι λέει ότι είναι καλύτερα από το δρόμο........ Τι να κάνω; Καμιά συμβουλή;
|