Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 20-05-06, 17:59
mechanicaf Offline:
Κυριλέ Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 303
mechanicaf είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Τα πιο πανω που εγραψα τα διαβασες ή ετσι τα προσπερνας;Σου ειπε κανενας για το σφυριγμα;;Καλα κανεις και σου αρεσει το σφυριγμα,να τραβαει απο το ρελαντι,να σκοτωνει γενικα να βγαζεις πολλα αλογα απο λιγα κυβικα,τεραστια ροπη απο τα ιδια κυβικα αλλα αυτο που σου εγραψα και σου εφερα και ενα παραδειγμα ειναι πως για ολα αυτα υπαρχει ενα τιμημα υψηλο που το πληρωνεις!!!!Τωρα αν το βλεπω μονο εγω και εσυ οχι και αυτο με καθιστα απολυτο τοτε ναι ειμαι απολυτος.Μηπως αν το κοιταξεις και λιγο σφαιρικοτητα διαπιστωσεις οτι απλα ειμαι ρεαλιστης;;;Για ξαναδιαβασε το παραδειγμα που αναφερω παραπανω και δωσε μονος σου μια απαντηση.Εξαλου εχει και σχετικο τοπικ περι αξιοπιστιας μοτερ.Για κανε μια βολτιτσα και απο εκει και αποφασισε και ο θεος μαζι σου.Απλως για να μην λες μετα οτι δεν ειχε λαδια,μου καιει πολλα στο ταξιδι,μου εσπασε, κατσε να βαλω και το 20/50 το λαδακι για να μην συμπληρωνω λαδια καθε φορα που βαζω βενζινη και αλλα πολλα φιλε μου...Και παρατηρησε πως οσοι εχουν τουρμπατο παιρνουν και ενα παπακι ή κανα Getz για το καλοκαιρακι.Η δικη μου εμπειρια αυτο λεει.Τωρα.......
Απάντηση με παράθεση