Η πρωτη μου ηταν στο κεντρο.Μολις εστριψα στο τελος της Βασ.Σοφιας (συνταγμα) δεξια με σταματησανε και με γραψανε επειδη ειχα πρωστατευτηκα στις πινακιδες 33

.Η δευτερη φορα ηταν παλι στο κεντρο οπου ενω περιμανα σε ενα φαναρι να στριψω αριστερα αναβει το φαναρι για αριστερα και μολις περναω με σταματανε και με γραφουν γιατι κατω απο το φαναρι ειχε σημα που ελεγε πως επιτρεπεται μονο για λεοφορεια.85

που καταφερα ομως και την εσβησα.Η τριτη ηταν η καλυτερη πηγαινω Αττικη οδο απιστερη λωριδα και ξαφνικα απο δεξια πεταγεται μπροστα μου μια Alfa Romeo.Πλακωνομαι στα φρενα μπαινω αριστερα για να παω διπλα του να τον αρχισω στα καντιλια αλλα ειχα μπροστα μου αμαξι που δεν ετρεχε και ετσι μπαινω ξανα αριστερα και του κολλαω προφυλακτηρα.Τοτε με την ακρη του ματιου μου ειδα εναν αστυνομο να μου κανει σημα να σταματησω.Σταματησα καμια 60αρια μετρα μακρια απο τον τροχονομο.Ηταν να με γραψουνε για επικυνδινη οδηγηση για το οτι δεν αναψα φλας και γιατι το ρανταρ με επιασε με 135 με οριο 80.Επισης αφαιρεση διπλωματος και πινακιδων για ενα μηνα και μετα απο ενα χρονο δικαστηριο.Ευτυχως ο μπατσος ηταν πιτσιρικας και με λιγο κλαμα εγραψε πως ετρεχα με 109 και την γλιτωσα μονο με 33

.Παντος πιστευω οτι εξαρταται και σε τι μπατσο θα τυχεις.Εγω σταθηκα τυχερος εκεινη τη μερα και ο ιδιος μου ειπε οτι πρεπει να προσεχω γιατι δεν ειναι ολοι οι αστυνομικοι σαν αυτον.