Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 17-05-06, 18:46
mechanicaf Offline:
Κυριλέ Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 303
mechanicaf είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Φιλε Πανο σιγουρα δεν θα ηταν η πιεση στα 32 ετσι οπως πηγαινα παντα.Η θεωρια λεει γυρω στα 20 και καλο λαστιχο γιατι αλλιως τσαγακι.Παντως παιζουν πολλα ρολο γυρω απο το θεμα τροχους και πιστευω πως μονο μεσα απο δεκαδες δοκιμες θα ξερεις τι ειναι καλυτερο για το αυτοκινητο σου.Βεβαια δεν εχεις τα οργανα επομενως παλι στην αρχη γυριζουμε.Αρα ακολουθα αυτα που εχουν δοκιμασει οι αλλοι για σενα,χαμηλη πιεση μπροστα(προσοχη οχι πολυ γιατι μετα μπαλωνιαζει το λαστιχο και αντι να κερδισεις χανεις) και αξιοπρεπη λαστιχα και σιγουρα θα βγαινεις καλυτερα στα 400.Αλλωστε ο 'Κινεζος' απο οτι λεει αυτο κανει και κερναει ιδιους και λιγο δυνατοτερους φανταζομαι συνδυασμους.
Τωρα φιλε spyros 45 συζητηση κανουμε και οντως φιλε wastegate αυτα τα 0,1 ή 0,2 που λες προσπαθουμε να βρουμε γιατι ειπαμε τοση ειναι και η διαφορα(αν υπαρχει).Ειδες εκει που μετραει δευτερολεπτα το 20V και ειναι πισωσιγουρα δεν παιζουν ρολο τα ανωτερω και παντα το λεω και θα το υποστηριζω.Γιατι αλαφιαζεστε ορισμενοι;Cool δεν τρεχει τιποτα απλως οποιον δεν τον ενδιαφερει ας το δει σαν μια εκθεση γνωσεων και εμπειριων απο τον καθενα μας.Δεν υποστηριζω οτι ειναι κανενας πιο γρηγορος και ειδικα και αυτο που λεει ο Σπυρος45,δεν παει να πει οτι ολες οι κοντρες θα εχουν το ιδιο αποτελεσμα!!
Και εγω υποστηριζω οντως οτι ο jim192 εχει καλυτερο αυτοκινητο και απο του Νικου και απο του Πανου και γιατι οχι και απο το δικο μου(χα,χα) αλλα δεν εξεταζουμε αυτο εδω περα.Σιγουρα το 1.8 ειναι καλυτερο μοτερ απο το 20V το ειπα και το ξαναλεω αλλα παλι δεν παιζει ρολο αυτο.Ο τιτλος λεει διαφορες σε κοντρες και οχι σε μοτερ και αυτοκινητα.Αυτο ψαχνουμε τι μπορει να δωσει εστω και 0,1 δευτερα αλλαζοντας κατι.Ακριβως τα ιδια μπορει να τα κανει και ο jim και να βρεθει ξανα μπροστα.Δεν μου αρεσε ποτε ομως η υποτιμηση που γινεται και ειδικα στον 2579.Εγω δεν τον γνωριζω τον ανθρωπο και ουτε κανεναν απο εδω μεσα.Συμπαθειες εχω αναλογα με το υφος που γραφει ο καθενας με εχει κερδισει ή οχι.Αυτο αποτελει ομως προσωπικο κριτηριο και οχι αντικειμενικη αποψη.Μπορει για καποιους ο Νικος να ειναι ψωναρα αλλα εγω τον βλεπω σαν εναν παθιασμενο,συνειδητοποιημενο κορολακια και με ενοχλει η επιθεση,του Leon συγκεκριμενα για τα ορθογραφικα λαθη!Εστω οτι ειναι ενας ανθρωπος του μεροκαματου,που δεν τελειωσε το σχολειο τον καθιστα λιγοτερο αξιοπρεπη;Μπορει να εχει ξενικη προελευση,να ειναι Ελληνας απο το εξωτερικο,μπορει,μπορει,μπορει...Οτι λεει ειναι λαθος;;;;Ε, λιπων δαιν ιναι τα παντα ωπος φενωνται.Κηταξτε παραπαιρα απο τα ορθογραφεικα λαθοι και κριντε τον βαση αυτων που λεη και μονω.
Απάντηση με παράθεση