Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: Να Την Αγοράσω Η Όχι?
Παλιά 16-05-06, 13:03
spyros_45 Offline:

Περιοχή: Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 394
spyros_45 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: Να Την Αγοράσω Η Όχι?

Ακριβώς όπως τα λέει ο φίλος παραπάνω. Εγω όταν πήρα το μικρό για την πόλη έψαχνα 3 μήνες. Το τι σαβούρα είχα βρει και είχαν δει τα μάτια μου δεν λέγεται. Φυσικά πάντα με τον φαναρτζή μου παρέα. Είχα φτάσει στο σημείο να λέω ''εντάξει μεταχειρισμένο και καλό δεν παίζει πλέον''! Ώσπου μια μέρα κατέληξα να δω το 106 μου το οποίο και τελικά αγόρασα. Όταν το είδα σε ιδιώτη, όχι σε μάντρα ο φαναρτζής μου είπε ''Πάρτο χωρίς δεύτερη κουβέντα, το αμάξι είναι πεντακάθαρο''. Βλέπω τα χιλιόμετρα, περίπου 30.000 σε μοντέλο 2001. Λέω αποκλείεται στον ιδιοκτήτη, λες ψέματα, το έχεις γυρίσει το κοντέρ. Έλα όμως που το άτομο είχε άλλα 2 αυτοκίνητα! Ο φαναρτζής συνέχισε και μου έλεγε ''Ρε τέτοιο μεταχειρισμένο δύσκολο βρίσκεις σήμερα''. Μου δίνει και το book service το άτομο και με κατάφερε τελικά. Σήμερα μετά από ένα χρόνο ο τύπος που ακόμα μιλάμε στο τηλέφωνο μου λέει να το προσέχω και να μην του κακοφέρομαι γιατί είναι σχεδόν άστρωτο. Και πραγματικά το αμαξάκι έχει βγει αστέρι. Τώρα στο θέμα μας αυτά τα εισαγωγής κρύβουν πολλές παγίδες φίλε μου. Δεν θέλω να αρχίσω τις περιπτώσεις που έχω ακούσει για τα στραβά. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που το αμάξι είναι χαρτί. Όσο για το κοντερ, δυστυχώς όλα πειράζονται και μάλιστα πανεύκολα φίλε μου, ξέρω καλά τι σου λέω.
Τα πράγματα όμως είναι απλά, δες το από τρακαρίσματα, αν είναι καθαρό τότε κάνε μια καλή βόλτα να δεις πως συμπεριφέρεται. Φαίνεται ρε παιδιά το αμάξι που έχει χιλιομετράκια στην πλάτη του και μάλιστα με κακό τρόπο.