Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Glanzaboy";p="
Tην παρασκευη που μας περασε ημουν στην συναντηση μαζι με την Turborolla μου,ρωτησα αλλα μαλλον ελειπες.Επειδη δουλευω βραδυ δεν μου ειναι ευκολο να ερχομαι συνεχεια αλλα ειναι προσωρινο (μολις πιασω το τζοκερ θα σταματησω)!!!Αντωνης ονομαζομαι
|
Χαίρω πολύ Αντώνη. Αυτή την Παρασκευή 99% θα έρθω οπότε αν μπορείς έλα.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL";p="
οχι και τοσο ξεφτιλα τα 20v. θα μας παρουν με τις πετρες αν μας παρουν χαμπαρι οτι χανουμε απο πουντο και ΕΙΔΙΚΑ μαμα.
|
Πάνο κανείς δεν είπε ότι είναι ξεφτίλα τα 20βάλβιδα. Ίσα ίσα αυτό που λέχθηκε ήταν πως "τα GT δεν πάνε βήμα". Αυτό που είπαμε ήταν ότι θα είχε ενδιαφέρον μια τετοια κόντρα.
Παράθεση:
το προβλημα με το συγκεκριμενο ανοιγμα ειναι οτι δεν θα γινει ποτε επειδη οσα ανοιγματα εχουν γινει ολα τα πουντο(3τον αριθμο) σπασανε και δεν καταφεραν να τερματισουν , τουλαχιστον μαζι μου. ενα αντεξε στην καταβαση σχιστου προς σκαραμαγκα αλλα εχασε. δεν κοιτουσα πισω να δω ποσο εχασε γιατι απλα και τιμια εχασε.
αλλο ενα εσπασε αλλα τσουλαγε ακομα το ατιμο μπροστα σε πολλα ατομα εκανε ενα τεραστιο κρακκρακ τακ τουκ ΜΠΑΜΜΜΜΜΜΜ στον αγ στεφανο περσι. μερικοι που ηταν εκει αποκλειεται να ξεχασουν τετοιο μπαμ που εκανε. δε λεω ισως ηταν θηριο μεσα του.
|
Ρε απατεώνα, πήγαινες και σαμποτάριζες όλα τα Gt πριν την κόντρα για να κερδίζεις?
Παράθεση:
νομιζω οτι ειναι ωρα να σταματησει η κουβεντα με τα πουντο εδω μεσα γιατι θα ανοιγουμε παλι τοπικ ειδικα για τα πουντο και νομιζω δεν αρμωζει κατι τετοιο στο club μας. αρκετες μαχες εχουμε με τα ts. ελπιζω να συμφωνειτε με τα λεγομενα μου. αν οχι πολυ απλα δε θα ασχοθηθω
φιλικα πανος(το ειχαμε ξεχασει αυτο) 
ας μη πεσει και αλλο το corolla-επιπεδο 
|
Κοίτα Πάνο... Εγώ νομίζω δεν κάνει κακό να ακούμε και μια γνώμη απ'εξω που και που για να μην φτάνουμε (να σου θυμήσω) σε σημεία να λεμε πως ο 20βάλβιδος πατάει GTA κτλπ. Από την άλλη, είναι καλύτερο να έχουμε μια φιλική αντιπαράθεση με κάποια άλλη μάρκα αυτοκινήτου, αντί να διαιωνίζεται αυτός ο εμφύλιος μεταξύ TS και 20βάλβιδου που, ομολογουμένα, μας έχει κουράσει όλους.