Ημουν σιγουρος λεον οτι θα το πηγενες στην ορθογραφια στο τελος το εχω ξαναδη το εργο ειναι το τελος τον επιχιριματων δεν με χαλαει

.παντος τα εχω μπερδεψη με τα ιαπωνικα(οχι κινεζικα) εκανα και 15 χρονια καρατε και καταλαβενης...οσο οτι σου λεν μπραβο... μπραβο τους που τους εξηγεις και τα καταλαβενουν εγω δεν τα καταλαβενα... τωρα ομως που γινα καποιες αλλαγες τα καταλαβενω γιατι λεμε τα ιδια πραγματα τα ποια στην αρχη διαφεραν τωρα οχι (τωρα πως συμφωνουσαν στην αρχη και μετα δεν καταβενω)
δεν τρωω κολημα απλα οταν νομιζω οτι εχω δικιο σε κατι επιμενω οποιος και να ειναι απεναντη μου και ειμαι ετοιμος να μαθω αρκει να με πηση
οσο για οτι σε ειρωνευωμε οχι απλος μου αρεση να βαζω λιγο πιπερι στην συζητιση για να δω σε ποιο επιπεδω μπορει να φτασει ειναι συνηδιτο και παντα με φιλικη διαθεση εχει και πιο ενδιαφερων...
οφειλο να ομολογισω οτι ηταν ενδιαφερουσα συζητηση εκφραστικαν αποψης απο πολλους με ζωηρω τροπο και το ευχαριστηθηκα ναστε καλα ρε παιδια
ηρακλη ειναι 50%πιο ακρειβα αυτα που λες yell
δημητρη το καλοκαιρι θα τα πουμε αν και δεν θα αλλαξω λαστιχα μεχρι τοτε μαλλον θα χασεις κανω προπονηση στις αλλαγες ταχυτητων

με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες
http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...