Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar2003";p="
Καλησπέρα Άκη και από εμένα. Βλέπω το PuntoClub μας παρακολουθεί και επεμβαίνει στις συζητήσεις μας και μου αρέσει αυτό γιατί καλό είναι να έχουμε και μία γνώμη απ'εξω. Επείδη όλοι κοιτάμε να υποστηρίξουμε το σπίτι μας (και λογικό είναι) καμιά φορά παρεκτρεπόμαστε...
Όλες οι παρεμβάσεις και σχόλια είναι καλοδεχούμενα αρκεί φυσικά να γίνονται καλοπροαίρετα και με σωστό ύφος.
Η δική μου άποψη επί του θέματος είναι πως σε θέμα ρεπριζ το Gt απλά είναι απίστευτο! Βρήκα ένα παλιό περιοδικό (4Τ του '96 νομίζω) που έκανε κάτι συγκριτικά τεστ και το GT το είχε σε ρεπριζ μαζί με τις lotus! Σε θέμα εκκίνησης νομίζω πως αυτό το αμάξι χάνει λόγω θηριώδους ροπής για το συγκεκριμένο πανάλαφρο αμάξωμα οπότε και ο οδηγός του πρέπει να κάνει πολύ μελετημένη εκκίνηση για να μην έχει ακατάσχετο σπινιάρισμα (Νομίζω όλες οι κόντρες μεταξύ GT γίνονται ρολαριστές).
Από την άλλη, η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα από θέμα αξιοπιστίας αλλά αυτό ίσως έχει να κάνει επειδή όλοι τα σκαλίζουνε λίγο-πολύ ανεβάζοντας πιέσεις κτλπ χωρίς να έχουν κάνει την απαραίτητη υποδομή στον κινητήρα.
Το θέμα είναι πως σίγουρα το GT ήταν και παραμένει από τα κτηνάκια του δρόμου, με ζηλευτές επιδόσεις στην κατηγορία του. Δεν μπορείς σε καμία πείπτωση να πείς ότι "δεν πανε βήμα"...
Τώρα σε σχέση με ένα 20βάλβιδο, από στάση πάντα, δεν ξέρω ποια θα ήταν η έκβαση της κόντρας αλλά σίγουρα θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον! Να κανονιστεί κάποια μέρα να δούμε!
|
Καλησπέρα...
τι να κάνουμε??? κυνηγάμε να υποστιρίξουμε το δικό μας...
Σε όσα γράφεις συμφωνω σχεδον 99% (αν συνφωνουσα 100% θα είχα corolla

)
Όντως θα ήταν καλό να δούμε κανα πάτημα με 20v αφού τα συμπαθώ αρκετα..!!!
Με τους χρόνους που έχω δει μονο κανα πισωκίνητο φοβάμαι από στάση... :P
Αλήθεια κανα με άγραφο έχετε???