Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: Διαφορές σε Κόντρες
Παλιά 15-05-06, 05:14
Το avatar του χρήστη leon74
leon74 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 287
leon74 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: Διαφορές σε Κόντρες

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 2579";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
λεον καπως τα μαζεψες τωρα και συμφωνω .και εξηγουμε οτι τωρα λες οτι θα μαζεψη πιο γρηγορα τα χιλομετρα αλλα πριν διαφωνουσες οταν λεω 80ως 120 μιλαω για τριτη δεν λεω να αλλαξουμε ταχυτιτα να βαλουμε 4τη ενοητε .παντος οτι αλλαξες γνωμη και συνεβαλα σε αυτο και εγω με κανει πολυ χαρουμενω αληθεια
Χαίρομαι που σε έκανα χαρούμενο. Εξακολουθώ πάντως να μην καταλαβαίνω τι και πώς τα μάζεψα και πώς άλλαξα γνώμη... Αυτά λέω από την αρχή, εκτός αν είμαι τρελός ή έχω διπλή προσωπικότητα... Τέλος πάντων, δε με ενδιαφέρει να αποδείξω ή όχι αν είμαι σχιζοφρενής, νομίζω ο κόσμος καταλαβαίνει...

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 2579
.πιστευω το οτι γραφης μεσα στο κλαμπ και μας λες καποια πραγματα οπως π.χ.για την ροπη και ιπποδυναμη που δεν μπορουσα να καταλαβω με τιποτα (οχι τωρα οτι ειμαι σιγουρος οτι το ξερω αλλα κατι εχω πιαση)ειναι για μενα πολυ συμαντικο να εισαι καλα
Ευχαριστώ, αν θεραπευθεί και η σχιζοφρένειά μου... τότε θα είμαι σίγουρα καλά...

Παράθεση:
παμε τωρα στην κοντρουλα...
προσεχε τωρα βαζω λαστιχα με πιο μικρο προφιλ και καινουρια το αποτελεσμα τις πρωτης υπολογιζω το ιδιο γιατι ενω ειναι μικροτερα ειναι καινουρια αρα οχι πολυ χασιμο χρονου μαλλον καλυτερα αν σκευτης και και την ποιοτιτα ...απο εδω και περα για τα 180 πραγματικα αν υποθεσουμε τωρα με τις μεγαλες ροδες η 4τη πιανη 210 -9% παμε 190και κατι ψηλα εχω 4 ταχυτιτες ετσι και αλλιως να αλλαξω οποτε δεν χανω χρονο εξτρα σε αυτο το σημειο και θελω 0,2-0,3 να καληψω μηπως θες να σου πω το αποτελεσμα? δεν υπαρχη καμια μα καμια ελπιδα
Φαντάσου την TS με εμένα οδηγό, που είμαι τα μισά κιλά από τον JIMS192 (140/2=70). Τα 70 κιλά διαφορά θα μου δώσουν περίπου 5% καλύτερη επιτάχυνση... Δηλαδή 0,5" μέχρι τα 100 χαω. Μήπως θες να σου πω το αποτέλεσμα...δεν υπάρχει καμιά ελπίδα.

Παράθεση:
οσο αν ειναι πιο καλος το μοτερ τις τς δεν με απασχολη καθολου εγω το μονο που λεω ειναι οτι ειναι πιο αργος απο τον 20ν ως τα 180 απο σταση το παραδεχεστε και τελος η κουβεντα αν δεν το παραδεχεστε θα αναγκαστο την επομενη φορα να το αποδιξω και με την τς του jims202 τοτε δεν σας ξεπλενη τιποτα
Μα αφού ΕΧΑΣΕΣ μέχρι τα 180 και η TS έχει μεγαλύτερες ρόδες από εσένα (φυσικά δε συμφωνώ με το επιχείρημα αλλά εσύ έτσι θες να πιστεύεις). Πώς είναι πιο αργός ο 2ZZGE??????

Χμμμμ, νομίζω ότι η σχιζοφρένειά μου αρχίζει να χειροτερεύει....
Απάντηση με παράθεση