Re: Παιδιά Για Σας
Ναι έχω κοντραριστεί σχεδόν με όλα τα αγροτικά ανάμεσα σε αυτά και το navara d-max κτλ βλέπετε μια και η γυναίκα μου είναι από χωριό πάω αρκετά συχνά στο τυμπακι οπότε βρίσκομε συχνά σε αντιπαράθεση με αυτούς που αποκαλώ πετσα με 2 χαζογκομενες μέσα και που νομίζουν ότι το αγροτικό φτιάχτηκε να τρέχει και με την πρώτη ευκαιρία αν κάνεις πάει να τους περάσει πατάνε γκάζι ώστε να μην τον αφήσουν και μετά κάνουν διάφορα νοήματα γέλια κτλ όλες οι φορές που κοντραρίστηκα με τέτοιους είναι τέτοιες περιπτώσεις και όλες τις φορές τους ξεφτίλισα άλλες εύκολα και άλλες (D-MAX ,NAVARA) δύσκολα αλλά ναι γίνετε συνήθως όταν είσαι πίσω τους αυτή πάμε με καμιά 100-120 χιλιόμετρα τότε όταν βγάλεις εσύ φλας χωρίς ώμος να πατήσεις γκάζι αυτί πατάνε τσίτα το δικό τους τότε πατάω και εγώ τέρμα τον πλησιάζω και όταν πλέον τα αμαχια έχουν 150 +τότε είναι παιχνιδάκι τα περνάς ναι μεν σιγά αλλά τα περνάς και είναι το καλύτερο πράγμα του κόσμου να βλέπεις το πρόσωπο του την ώρα που τον περνάς δεν έχω προσπαθήσει να κοντραριστώ με λιγότερα από 100 χιλιόμετρα με αυτούς ίσως να έχεις δίκιο αν κοντραριστείς με λίγα χιλιόμετρα τότε που ο ντίζελ έχει χαμηλές στροφές και μπορεί να εκμεταλλευτεί το τρομερό τράβηγμα που έχει τότε ναι ίσως αλλά και πάλι μέχρι να ανεβάσετε χιλιόμετρα μετά θα το περάσεις επειδή τυχαίνει να έχω οδηγήσει d-max έχει τρομερό τράβηγμα χαμηλά αλλά μετά τα 100 χιλιόμετρα και γενικά με το που ανεβάσουν στροφές ψοφάνε είναι αγροτικά έχουν φτιαχτή να τραβάνε και όχι να τρέχουν παράδειγμα το skoda fabia rs που για μένα είναι ένα τρομερό αμάξι για δοκιμάστε να κοντραριστείτε πιστέψεμε θα πάθετε παρόλο που δεν έχω κοντραριστεί το έχω οδηγήσει και έπαθα .
|