Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 10-05-06, 14:27
mechanicaf Offline:
Κυριλέ Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 303
mechanicaf είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Επειδη καποιοι δειχνουν να αγνοουν βασικα στοιχεια μιας κοντρας(οσον αφορα τη διαμετρο ακομα και την πιεση(!!!!),ναι καλα ακουσατε την πιεση, των κινητηριων τροχων καλό ειναι πριν τα χωσουν στον Νικο για αυτα που λεει να διαβασουν το power τευχος 85 και 86 οπου μιλαει για αυτο ακριβως το πραγμα.Δεν λεω κουβεντα διαβαστε και οποιος εχει αντερα ξανασυζηταμε.Και για να μην βιαστουν ορισμενοι μιλαμε για επιταχυνσεις με το ιδιο αυτοκινητο τον ιδιο οδηγο(καθαρος και γνωστος κοντρακιας) και τουλαχιστον 3 μετρησεις για την καθε υποπεριπτωση.Καλησπερα σας!!!
Ολο το παραπανω κειμενο μου δεν αμφισβητει σε καμμια περιπτωση το αποτελεσμα της κοντρας ή οτι σαφως το 1.8 ειναι δυνατοτερο μοτερ!!Αμφισβητει ολα τα υπολοιπα που λεγονται για να δικαιολογηθει ενα αποτελεσμα.Εγινε μια κοντρα βρεθηκε ο jim μπροστα και βγαινετε ορισμενοι και τα χωνετε στον 2579.Τι λεει δηλαδη οτι κατω απο συγκεκριμενες συνθηκες με λιγο καλυτερα λαστιχα θα παλαιψει για ενα καλυτερο αποτελεσμα.Οχι οτι θα το παρει κιολας!!Σιγουρα θα παει καλυτερα! Οπως βεβαια και ο jim μπορει να βρει 1-2 πραγματα για να καλυτερεψει και αυτος την επιδοση του.Ειναι το TS τοσο πιο γρηγορο ετσι ωστε να βγαινετε ορισμενοι και να τον κραζετε;;;Ο Χ Ι!!Και αυτο αποδειχθηκε απο εσας τους ιδιους με τα TS οπου βρεθηκε εστω και ενας οπου εχασε.Μην συζηταμε για φιλτροχοανες,βαρη,βενζινες και τα τοιαυτα.Οι διαφορες ειναι ελαχιστες σε τετοιο σημειο που να ελπιζουμε οι 20V οτι μπορουμε να σας χτυπησουμε.Γιατι απορουν καποιοι οταν μιλαμε για 0,2 ή 0.3 δευτερολεπτα.Αφου αυτες ειναι οι διαφορες μας με αριθμους με VBOX τι να κανουμε;;Μου φαινεται απιστευτο να νομιζουν καποιοι οτι δεν μπορεις να βρεις στο αυτοκινητο σου ενα χαμενο 0,1 δευτερ.Ή μπορει καλλιστα να το χασει ο αλλος.Παντα ομως θα παραμενει μια κοντρα με ενδιαφερον αποτελεσματα.Δεν συζηταμε για διαφορες 1-2 δευτερα,οπου οταν λεγοταν κατι τετοιο φωναζα και εγω και με συγκρισεις με πολυ δυνατοτερα αυτοκινητα(SUBARU,GTA,).
Kαι επειδη διαβαζω και τις ενοτητες σας των TS εναντιον Type R εκει να δειτε τι λετε ορισμενοι(μικρες διαφορες κ.α..).ειναι μικρη διαφορα των 1,2 ολοκληρου δευτερολεπτου στα 0-100 και μεγαλη των 0,3 καλασματων με τα 20V;;;;Αν μπορει ας μου απαντησει καποιος με νουμερα αν εχει την καλοσυνη!!!
Απάντηση με παράθεση