Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania";p="
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TOYOTA......FOR EVER";p="
Δημτρη αυτος που λες με το uno δουλευει σε ενα τσιπουραδικο και εχει και ενα type-r?αν λες για αυτο το εχω δει και εγω ειναι οντως θηριο!
|
Οτι και να το κανεις το UNO,ακομα και 800 αλογα να εχει και να κανει 0-100 σε 1sec, ενας τενεκες ξαγανωτος θα ειναι,λιγο καλυτερο απο το YUGO.
|
γεια σας. θα μιλήσω φιλικά και σε καμία περίπτωση δεν είμαι εδώ για να δημιουργήσω πρόβλημα. καλά τα λέτε αλλά να παρεμβω κάπου. το UNO είναι ένα αμάξι με πάνω από 15 χρόνια στην πλάτη του. κανείς δεν μίλησε για την πολυτέλεια η την ποιότητα κατασκευής. άλλωστε όσοι έχουν uno turbo δεν νομίζω να το έχουν για γάμους γιορτές και άλλα κοσμικά.... ένα κακόμοιρο uno είναι. ντενεκές αλλά ρε παιδιά η φιλοσοφία είναι στον άξονα της ταχύτητας και στην αίσθηση από αυτή τη ριμάδα την τουρμπίνα που οι περισσότεροι μόνο άσχημα έχουν να πουν. για να γυρίσω στο uno το κόστος απόκτησης είναι κάπου στα 2500-3500 ευρώ. και 3500 μιλάμε να είναι στην πένα... και αυτό που πληρώνεις είναι η συγκίνηση που σου προσφέρει αυτό το σαλιγκαράκι..... ας είμαστε λίγο ποιο προσεχτικοί. ντενεκές αλλά για πω και τα σωστά όταν βγει κάποιος με ένα πριόνι στο δρόμο, ψάχνει ένα uno ή punto να ράψει... για να πει ότι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το κατάφερε... ναι και τα λέω αυτά γιατί έχω ακούσει να το λένε και να χαίρονται... λες και έκαναν το μεγαλύτερο κατωρθομα... δεν θέλω να μακρηγορώ αλλά ο δικαστής (uno) θα είναι έξω........
φιλικα Χρηστος...