Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: 4AGE-20V vs VVTLi
Παλιά 09-05-06, 19:28
Το avatar του χρήστη Jims192
Jims192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12 TS
Περιοχή: Ξεσσαλονίκη...
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 336
Jims192 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: 4AGE-20V vs VVTLi

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsaftsouf20V";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Απο σταση του φευγω του jims.Μετα τα 170 με περναει!Απο ρολαριστες κλαφτα χαραλαμπε! Εφαγα καλα!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 2579";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
ο τζιμσ εχει κερδιση τον 2579 και εχει χασει απο τον χρηστο μεχρι τα 180 απο τον tsaftsouf20V ως 170
Ανοιξα εγώ με τον tsaftsouf απο σταση μεχρι τα 170??? Και γω πού ήμουν? Καλά...
Παράθεση:
και ο νεοκλης απο απο το μαρμελ και το 2579 δλδ στις 5 κοντες εχει παρη 1 η τσ και εχει χασει 4 το αποτελεσμα ειναι 4-1 πισω η τσ αλλα ειναι πιο γρηγορη
Παράθεση:
οσο για μενα με περασε ο τζιμς και απο οτι καταλαβενω γιατι εκτος τα αλλα λαστιχα σασμαν δεν αλλαζω σωστα τις ταχυτιτες
Δεν αλλάζεις σωστά??Τι ειναι αυτό δικαιολογιά...Να αρχίσουμε τα παλιά? "Ε αμα ειναι να το λυπάσε κατσε σπίτι","Αρχίσατε τις δικαιολογίες μια είναι ο ένας κουλός μια ο άλλος το λυπήθηκε..."και τοτε γιατι να πάρουμε σαν δεδομένο οτι δεν αλλαζε και Νεοκλής σωστά, και γι'αυτό τον πέρασες...Αλλά λάστιχα είχες τοτε ή ξαφνικά ξεχασες να αλλάζεις σωστα?Ουχαχα...5-1...γιατί ο tsaftsouf,γιατι ο marmel,o JimsX και οι χίλιοι αλλοι...Και κατι γνώστοι τα ανοιξανε στην γερμανια και τα πατησανε τα μαυρα καμια 50άρια φορές...Αρα ΑΜΑ τους ήξερες και συ θα ηταν 5-51.Καθεσαι και ασχολήσε ρε Νικο με ποσοστα 8-9% με διαφορές 0,2sec και τι αλλο...Αυτά ειναι που κοροιδευες...Να βαλουμε και τα βαρη που είπα?Βενζίνες κλπ μια που λέμε για διαφορές..?Αστο!

Για μενα που ξέρω τι δυνατότητες εχει το αυτοκίνητο και ήθελα να μάθω τι κάνει(γιατι θα με χαζευε ο 2579 με τις εκκλησίες) με μια carina 20V,το θέμα έλειξε.
Το ts μου με εμενα οδηγό (που ξαφνικά έγινα χεράς) ρίχνει στα αυτία το μαυροκαπακο carina του 2579 με τον ιδιο οδηγό(που ξαφνικά εγινε κουλος) οπότε την απορία μου την έλυσα και είχα απόλυτο δίκιο....
Δεν μπορεί ποτε μια 20V carina(οποιοδήποτε χρώματος καπακιού) να είναι ποιό γρηγορη απο ένα ts με εμενα οδηγό...ΤΕΛΟΣ!
Καλή συνέχεια...
Απάντηση με παράθεση