Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 09-05-06, 13:31
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 889
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Δύο σκηνικά:

1) Εθνική οδός μπλοκαρισμένος πίσω από κάτι φορτηγά με περίπου 70 χλμ/ώρα. Έρχεται και κολλάει πίσω μου ένα SEAT IBIZA (το τελευταίο μοντέλο) και θέλει να με «καβαλήσει» για να προσπεράσει όλο τον κόσμο... Αφού κάνω άκρη και περνάει με το τελικό της εξάτμισης του να κάνει πολύυυυυ θόρυβο πλακώνομαι και εγώ... Εεεεε... μετά από λίγο (γύρω στα 130 - 140) έβλεπε το αυτοκόλλητο του corollaclub στο πίσω μέρος του Ε12.

2) Παραλιακή οδός στην Πάτρα, γυρίζω από δουλειά και οδηγώ σχετικά νευρικά λόγω της όλης κούρασης της ημέρας. Κάποιος κυριούλης με ένα CIVIC 5d το τελευταίο μάλλον μοντέλο (δεν τα ξέρω και καλά...) «παρεξηγήθηκε» και κόλλησε πίσω μου με απειλητικές διαθέσεις... Φανάρι, εγώ μπροστά του και μπροστά μου δύο αυτοκίνητα ακόμα. Ανάβει πράσινο και όταν βρίσκω χώρο πετάγομαι δεξιά και ανοίγω με 2ρα. Βέβαια άνοιξα πρώτος (μάλλον δεν την περίμενε να την κάνω δεξιά...) και προσπάθησε να με ακολουθήσει, αλλά δεν μπορούσε να με φτάσει, η διαφορά μπορώ να πω ότι έμενε σταθερή με τάσεις να μεγαλώνει. Τώρα, ή του έφυγα πολύ γρήγορα και ξαφνιάστηκε ή δεν την προσπάθησε και πολύ αφού με είδε να φεύγω&... δεν ξέρω τι να πω, θα σας γελάσω...