Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: 4AGE-20V vs VVTLi
Παλιά 09-05-06, 07:39
Το avatar του χρήστη leon74
leon74 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 287
leon74 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: 4AGE-20V vs VVTLi

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 2579";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
kosma μπορει να εχεις δικιο
όχι "μπορεί"... έχει όντως δίκιο!

Παράθεση:
η TS πανω απο 120 διχνει πιο δυνατη και στις δυο κοντρες που εκανα με το δικο μου οπως ειναι στημενω τωρα και εξηγουμε το δικο μου εχει 5ρι 1τη 70 2ρα 120 3τη 150 4 220 οποτε για ενα αυτ/το που τα δηνει ολα ψηλα αυτο ειναι πολυ μιων και το 2ρο οτι οι ροδες που εχω ειναι με μεγαλη διαμετρο καλο για την 1τη ταχυτητα αλλα χαλια για ολες τις υπολιπες .
Δηλαδή πραγματικά πιστεύεις ότι αλλάζοντας τους τροχούς θα μας παίρνεις? Δηλαδή το καλύτερο φτιάξιμο σε ένα αυτοκίνητο είναι να μικρύνεις τη διάμετρο των τροχών για να πηγαίνει πιο γρήγορα????? Τότε να πάμε να βάλουμε καμιά διάμετρο 135/45/R12 να πηγαίνουμε όλοι μαμιώντας.

Παράθεση:
για μενα αντικημενηκη κοντρα θα ηταν ts μαμα με καρινα μαυροκαπακη μαμα, με εξαρι και τα σωστα λαστιχα ο λογος να ειναι καρινα ειναι για το βαρος το αποτελεσμα εκεινο θα ειναι αληθηνο για τα 2 μοτερ
"Αντικειμενική" κόντρα για να συγκρίνουμε τι??? Τι θα πε "αντικειμενική" κόντρα??? Κόντραρες και έχασες. Αν, αν, αν, αν... δε μας βγάζει πουθενά αυτό! Και πάλι θέλω να σου πω ότι ο 4AGE είναι φοβερός κινητήρας, δεν το αμφισβητεί κανείς αυτό. Αλλά κάποιους μήνες πριν που έγινε μια κόντρα και έχασε κάποια TS, τα παιδιά με 4AGE kοροδϊδεύανε και μας ειρωνευόντουσαν. Εμείς αυτό που λέμε είναι ότι σε κόντρα που μπορούμε να λειτουργήσουμε τον κινητήρα μας ψηλά, είναι αδύνατον να μας πάρετε με ένα 160άρι 4AGE. Δεν ειρωνευόμαστε, δε χλεβάζουμε και δεν υποτιμούμε την παράδοση της Toyota. Αλλά μην τρελαθούμε κιόλας!

Παράθεση:
και για τα καυσαερια που εγινε καποια κουβεντα σημερα τα μετρισα HC 8 ,CO 0,010 ρελαντι και στις 2500 HC 8,CO 0,080 λ 1,00

τα ορια ρελαντι HC 120 και CO 0,500
και στις 2,500 HC 100 και CO 0,300 λ 0,97-1,03
Δηλαδή τι σημαίνει αυτό τώρα. Προφανώς περνάς τα όρια της κάρτας... Η νομοθεσία εκπομπών όμως δεν περιορίζεται στην κάρτα. Αστο, κάτι ξέρω που σου λέω...
Απάντηση με παράθεση