Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: Στήσιμο - Ανάρτηση
Παλιά 03-05-06, 16:52
Το avatar του χρήστη Mike_G
Mike_G Offline:
Administrator

Μοντέλο: E-12
Περιοχή: Κερατσίνι + Τρίκαλα
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 350
Mike_G είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: Στήσιμο - Ανάρτηση

Εγώ πάντως είδα τα ίδια που λέτε για τις αντιστρεπτικές βάζοντας πίσω θολόμπαρα της TTE (250 ευρώ από ΤΟΥΟΤΑ). Ο κώλος πλέον ανταποκρίνεται στο τιμόνι (όχι όπως πρίν που αισθανόσουν ότι τον έσερνες απλά) μόνο που περίμενα με τις αντιστρεπτικές να έχει και διαφορά στην άνεση (την οποία δεν είδα με την θολόμπαρα) αλλά απ΄ την στιγμή που δεν έχει τότε τα αποτελέσματα είναι σχεδόν ίδια. Υπάρχουν βέβαια και ποιο οικονομικές θολόμπαρες αλλά εγώ έβαλα αυτήν γιατί δεν ήθελε να κόψεις καθόλου ταπετσαρία για να μπεί (σε σχέση με τις άλλες του εμπορείου και όχι μόνο) δεν φαίνετε καθόλου και δεν επηρεάζει καθόλου τον χώρο αποσκευών μιάς και μπαίνει ανάμεσα στον χώρο της ρεζέρβας και στα καθίσματα εκεί που από μαμά υπάρχει ένα κάλυμμα από αφρολέξ το οποίο αφαιρείτε (είχα πρόβλημα με το SW με τις άλλες που περνούσαν από πάνω ή πίσω από τα καθίσματα) και είναι και με αμορτισέρ που γράφει επάνω YAMAHA οεο

Εξτρέμ, αμυντικοί, τερματοφύλακες... και αυτοκαταστροφικοί παίχτες... μεγάλοι αγώνες, τρελά ξενύχτια... blade is back.

COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com
Απάντηση με παράθεση