Re: Brakes Update
Το σωληνάκι από το έμβολο περνάει μέσα από τον κατανεμητή για τον δεξιό εμπρός τροχό, όπως και από ένα διακλαδωτή για τον αριστερό αλλά κάνει ελεύθερη διέλευση. Έκανα μία τομή σε ένα κατανεμητή μερικές μέρες νωρίτερα, και δεν εξηγείται και το φαινόμενο ότι το σωληνάκι του αριστερού τροχού το τροφοδοτεί από διακλαδωτη και την δεύτερη έξοδο του διακλαδωτή την παροχετεύει στον κατανεμητή. Η είσοδος αυτή λοιπόν του κατανεμητή επικοινωνεί με την μία μόνο έξοδο του κατανεμητή μέσω κάποιας βαλβίδας, που δεν έχει καμία απολύτως ρύθμιση. Τα άλλα τρία στόμια κάνουν την ίδια δουλειά των όσων εξήγησα παραπάνω. Τώρα αν ο 111 κατανεμητής έχει κάτι άλλο μου φαίνεται λίγο απίθανο.
Αυτό που προσπαθώ να κερδίσω από την όλη συζήτηση είναι να καταλάβω απολύτως το πώς λειτουργούν όλα τα συστήματα,και το τι θα διορθώσει το πρόβλημα μου. Πρέπει να ξέρω λοιπόν τι μου γίνεται πριν πάω στο φρένα που μάλλον θα είναι Θεσσαλονίκη (ξέρεται κανένα στην Ξάνθη?????????) και να τελειώσει και η δουλειά σε σύντομο χρόνο, μη φάω 4 μέρες στη Θεσσαλονίκη για να ψάχνομαι και χάνω μεροκάματα και πληρώνω μάστορες και κατανεμητές που ίσως δε μου κάνουν και προπάντων κάνουμε καλό στο site και τους συναδέλφους μεταδίδοντας πληροφορίες. Νομίζω πως δεν υπάρχει λόγος για διαξιφισμούς. Φιλικά Σταμάτης
|