Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από stm2001gr";p="
Στους εμπρός δίσκους δεν υπάρχει κάποιο εξάρτημα που κόβει την πίεση υγρών προς τις δαγκάνες! Μόνο στα πίσω! Μπροστά δηλαδή, όσο μεγαλύτερη δαγκάνα και να βάλεις θα δουλέψει γιατί το έμβολο του σεβρό τροφοδοτεί απευθείας τις εμπρός και με περιορισμό τις πίσω. Αυτό που σκεφτόμουν εγώ ήταν αν βάλω μπροστά μεγαλύτερο φρένο, επειδή θα τροφοδοτεί τις εμπρός δαγκάνες με περισσότερο υγρό, ο κατανεμητής θα τροφοδοτεί και τις πίσω με περισσότερο αφού στην είσοδό του θα έχει μεγαλύτερη ποσότητα. Ο Κώστας στα ανταλλακτικά της ΤΟΥΟΤΑ στην Κομοτηνή μου είπε ότι άλλαξε κι αυτός καταν. σε πολλά αυτοκ. αλλά το πρόβλημα δεν διορθώθηκε. Μήπως σε εσάς τα πίσω φρένα λειτούργησαν με την αλλαγή των μπροστά δίσκων από μαμά σε 20v και όχι με την αλλαγή κατανεμητή!!!!
|
Φίλε stm2001gr εγώ θα πω αυτό που είδα και ένιωσα.με τον μαμά κατανεμητή του Ε101 και τα φρένα μπρος πίσω του 20ν το αυτοκίνητο δεν φρέναρε σωστά.με την αλλαγή του κατανεμητή βρήκα την υγειά μου.τώρα το τι λέει ο ένας και ο άλλος εγώ τα ακούω βερεσέ.και εμένα μου έλεγαν πως θα έχω προβλήματα με την μετατροπή και το ένα και το άλλο αλλά όλα αυτά τελικά δεν ισχύουν αρκεί να κάνει τη δουλειά ένας ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ.
μια ερώτηση πάνω σε αυτά που έγραψες.πως το έμβολο του σεβρό τροφοδοτεί απευθείας τις εμπρός και με περιορισμό τις πίσω?από το σεβρό δεν πηγαίνει πρώτα στον κατανεμητή και μετά γίνεται ο διαχωρισμός?γιατί εγώ αυτό είδα όταν γινόταν η επέμβαση στο αυτοκίνητό μου.