Θέμα: Ts Forum -4-
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: Ts Forum -4-
Παλιά 25-04-06, 13:52
Το avatar του χρήστη Jims192
Jims192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12 TS
Περιοχή: Ξεσσαλονίκη...
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 336
Jims192 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: Ts Forum -4-

Και μετά την απραξία στο ts forum,αλλάξαμε 3 θέματα σε 3 σελίδες...Ειστε απαράδεκτοι ρε...Ετσι λοιπόν για να τελειώσω το θέμα με τον θερμοστάτη θέλω να ρωτήσω το εξής...
Εδώ και δυο εβδομάδες άρχισε ένας μεταλλικός θορυβος στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου,ο οποίος έγινε εντονότερος και μετά εντονότερος και πλέον νομίζεις ότι είναι ετοιμη να διαλυθει η εξάτμιση...Τα αητοπουλα στην Λαρισα μου είπαν όταν το προτοπήγα:"Αστο να χαλάσει περισσότερο γιατι δεν καταλαβαίνουμε τι είναι",μετα το πήγα στην θεσσαλονικη και μου είπαν αλλαγη όλου του μεσέου τμηματος,απο το down pipe,καταλύτη,μεσαίο συνολικού κοστους 600 ευρώπουλων και έπαθα το mini schock.Το εν λόγω εξάρτημα έχει εγγύηση 3 χρόνια ή 100χιλ.χλμ επειδη ειμαι 2002 δεν
καλύπτομαι.Σημερα το πήγα σε εναν εξατμισα και το ακούσαμε απο κάτω και φαίνεται να ειναι σπασμένο κατι μεσα στον καταλύτη. Αρα πάμε για καταλύτη.Μου είπε 330(!!!) (μόνο για καταλύτη )sebring μεταλλικό.Πολλά μου φανηκαν.Εχει αλλάξει κανείς καταλύτη με μεταλλικό?Τι μάρκα?Ποσο τα ευρώ? Εχει κανενα πρόβλημα με καυσαερια?(γιατι περναω ΚΤΕΟ τον αλλό μήνα) Υπάρχει καποιο άλλο όφελος? Θα αλλάξει ο θόρυβος ή εξαρτάται μονο απο τα καζανάκια?(μεσαίο και τελικό)!
Πιστέυω να μουν διαφωτιστικότατος όσον αφορά το θέμα θερμοστάτη...
Απάντηση με παράθεση