Re: On DSL Kit
Παιδια εχει σκεφτει ομως κανεις τι παιζει πισω απο τα πακετακια και το χαμογελο του πωλητη οταν παιρνει τα λ7κια μας και κανει την αιτηση ? ? ?
Εγω το εζησα προσφατα και δυστηχως ακομα το ζω...
Με το που πηρα για το σπιτι μου στο ηρακλειο το ONDSL kit του ΠΟΤΕ και εστειλα την αιτηση μου συμπληρωμενη ωραια και καλα αρχισαν οι Μ$(*&κιες το οτι περιμενα 1 1/2 ωρα στο οτε shop για να μου στειλουν την αιτηση δεν ηταν προβλημα αλλα αυτα που ακολουθησαν...
Ωραια και καλα ο ΟΤΕτζης μου λεει σε 15 εργασιμες (Κρητη βλεπεις) θα εχει ενεργοποιηθει η γραμμη ωραια λεω και φευγω περνανε οι 15 μερες αλλα τιποτα παιρνω τηλεφωνο και μου λενε οτι δυστηχως δεν υπαρχουν διαθεσιμες πορτες(οχι απο το ταβλι ) στην περιοχη σας... shoothim πρωτο σοκ ouch ρωταω ποτε θα υπαρχουν γιατι ο βλακας με την γραβατουλα μου ειπε σε 15 θα εχω μου λενε το ΘΕΙΚΟ κανεις δεν ξερει μπορει μια βδομαδα μπορει 2 μπορει και εναν μηνα!!!!!!!! yell yell εψαχνα σαν τον τρελο να βρω ποτε θα εχει πορτες η περιοχη μου αλλα τιποτα
Συμπερασμα ?
Εχω ενα πακετακι που μαζευει σκονη εναν ΠΟΤΕ που με κανει μπαλακι σε ΠΟΤΕΝΕΤ και ΠΟΤΕΣΟΠ και ενα 56αρι μοντεμ που κανει υπερωριες και εναν λογαριασμο του ΠΟΤΕ που μαλλον θα καλυψει τα εξοδα που θα χρειαζομουν για μια 1024 μη πω για καμοια μισθωμενη γραμμη...
Για πειτε ειμαι ο μονος που τα περασε αυτα ?

Ζήτω η καγκουριά!!!!!!!!!!!!ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
|