Θέμα: On DSL Kit
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: On DSL Kit
Παλιά 19-04-06, 17:49
Το avatar του χρήστη ddeus2003
ddeus2003 Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: ΑΕ101
Περιοχή: Νεα Ιωνια
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 303
ddeus2003 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: On DSL Kit

Τελειωσα πλεον απο τον ΟΤΕ σαν συμβασιουχος. Για το dsl που παρεχει σε διαστημα 8 περιπου μηνων εχω να πω τα καλυτερα. Βεβαια δεν ειναι λιγες οι περιπτωσεις που ειδα τι σημαινει "να προσπαθεις κουνησεις γαιδαρο απο την θεση του ενω δεν θελει". Αλλα γενικως ειμαι ικανοποιημενος. Εχω τωρα και για αλλους 4 μηνες 512 ταχυτητα με 28,5ε τον μηνα συμπεριλαμβανομενου και του φ π α. Οι ταχυτητες ειναι καλες και στην 512 ταχυτητα δεν εχεις προβλημα και με το skype που στην 384 απο ΟΤΕ ειχες. Το σχολιο που εχω να κανω για τις αλλες εταιριες ειναι οτι οσο πατανε στο δικτυο του Οτε θα λενε αααα δεν φταιμε εμεις ο ΟΤΕ φταιει απο εκει ειναι το προβλημα. Σας το λεω ειλικρινα οταν ακουγονται οι υαχες του πολεμου (δηλαδη τα εχουν βρει σκουρα και ειναι ετοιμοι να φανε γαμοσταυριδια) καταφευγουν στην παραπανω λυση. Εκει ειναι που δεν βρισκεις με τιποτα ακρη και σε κανουν μπαλακι η εταιρια Χ στον Οτε και ο Οτε στην Χ. Αν βαλεις conn-x Η ondsl kit εχεις οπως και να το κανουμε καποιον να βρισεις, ξερεις που απευθυνεσαι και η ευθυνη ειναι καθαρα και μονο του ΟΤΕ. Αν εισαι τυχερος θα βρεις και κανενα φιλοτιμο ανθρωπο να σου δωσει τα φοντα του και να λυσεις το προβλημα σου. Αυτα απο εμενα. Μην ειμαστε παντα ταλιροφονιαδες απλα προσεκτικοι στις λεπτο μεριες που κανουν τη διαφορα.

Α μετα και αυτο το ποστ θελω και αστερακι (respect) εεεε